160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yatağanda 2 bin kişiye kesintisiz içme suyu sağladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yatağanda 2 bin kişiye kesintisiz içme suyu sağladı
Abone ol
MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, YATAĞAN İLÇESİNİN BENCİK VE ÇAMLIK MAHALLERİNDE 2 BİN KİŞİYE 2 BİN 150 METRE İLAVE KESİNTİSİZ İÇME SUYU SAĞLADI.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Yatağan ilçesinin kırsal mahallelerine ilave su takviyeleri sağlamak ve ilçede yaşayan vatandaşların su ihtiyaçlarını kesintisiz olarak karşılamak için Bencik Mahallesi’nde ilave içme suyu hat çalışması gerçekleştirdi.


Çalışmalar çerçevesinde MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Yatağan İlçesinin Bencik ve Çamlıca Mahallerinde 2 bin 150 metre uzunluğunda ilave içme suyu hat çalışması yapıldı. Ayrıca MUSKİ ekipleri tarafından terfi amaçlı 25 metreküplük biriktirme deposu imalatı da yapılarak Bencik ve Çamlıca mahallelerine ilave 1036 metreküp/gün su sağlandı. Bölgenin su ihtiyacını gidermek için yoğun mesai harcanan çalışmalar sonucunda Bencik ve Çamlıca Mahallelerinde yaşayan yaklaşık 2 bin kişiye kesintisiz su verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Briçte Balıkesir İl Birinciliği Burhaniyede yapıldı Önceki Haber

Briçte Balıkesir İl Birinciliği Burhaniy...

KYK öğrencilerinden tarihe yolculuk Sonraki Haber

KYK öğrencilerinden tarihe yolculuk

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar