160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mudanya Belediyesinde ek bütçe meclisten geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mudanya Belediyesinde ek bütçe meclisten geçti
Abone ol
MUDANYA BELEDİYE BAŞKANI HAYRİ TÜRKYILMAZ

Mudanya Belediyesi’nin eylül ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumunda görüşülen ek bütçe talebi, oy çokluğuyla kabul edildi. Mudanya Belediyesi’nin bütçesi 341 milyon 297 bin 500 liraya yükseldi.


Mudanya Belediyesi’nin Eylül ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın başkanlığında yapıldı. Eylül ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda görüşülen ek bütçe talebi, oy çokluğu ile kabul edilerek meclisten geçti.


Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mecliste konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar nedeniyle bütçe planlamasını değiştirmek zorunda kaldık. Hazırlanmış olan ek bütçe, Mudanyamızadaha iyi hizmet verebilmek adına yapılmış bir çalışmadır. Kentimize hayırlı olsun. Mudanyamıza daha iyi hizmet vermek için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.145 milyon 613 bin lira olan bütçesi, ek bütçe ile 195 milyon 684 bin 500 lira artırılarak, 341 milyon 297 bin 500 liraya yükseldi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASÜde bisiklet sistemi gözden geçiriliyorÖnceki Haber

ASÜde bisiklet sistemi gözden geçiriliyo...

Esginden muhalefete cevap: Depreme dayanıksız hiçbir okulda eğitim vermedik, vermeyeceğizSonraki Haber

Esginden muhalefete cevap: Depreme dayan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar