160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kumruda ‘Tarımsal Ürünler İşletme Tesisi kurulacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kumruda ‘Tarımsal Ürünler İşletme Tesisi kurulacak
Abone ol
ORDU’NUN KUMRU İLÇESİNDE, DOĞU KARADENİZ PROJESİ BÖLGE KALKINMA İDARESİ BAŞKANLIĞI’NIN DESTEĞİ İLE ‘TARIMSAL ÜRÜNLER İŞLETME TESİSİ PROJESİ’ HAYATA GEÇİRİLECEK.

Ordu’nun Kumru ilçesinde, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi(DOKAP) Başkanlığı desteği ile ‘Tarımsal Ürünler İşletme Tesisi Projesi’ hayata geçirilecek.


Kumru Belediye Başkanlığı ve Kumru Ziraat Odası ile ortak hazırlanan proje ile ilçede üretimi yapılan ürünler ekonomiye kazandırılacak. DOKAP Başkanlığı’nın desteklediği proje çerçevesinde fındık ile ceviz kurutma, kırma, kavurma, işleme ve paketleme tesisi, Fizme ceviz helvası üretim tesisi ve meyve işleme tesisi ilçeye kazandırılacak. Bu çerçevede DOKAP ile Kumru Belediye Başkanlığı ve Kumru Ziraat Odası Başkanlığı arasında protokol imza töreni gerçekleştirildi.


Kumru Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Öngen, ilçeye kazandırılacak olan projenin üreticiler açısından önemli olduğuna değinerek, projenin tamamlandığında ürünlerin değerinin de artacağını söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
53 yaşındaki kadın 5 hastaya umut olduÖnceki Haber

53 yaşındaki kadın 5 hastaya umut oldu

Esenyurtta kavşak çalışmalarıyla trafik yoğunluğu en aza indiriliyorSonraki Haber

Esenyurtta kavşak çalışmalarıyla trafik...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar