28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3282
EURO35.0838
ALTIN2297.4

Bıyık “Gümrük Müdürlüğü ve liman için çalışıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bıyık “Gümrük Müdürlüğü ve liman için çalışıyoruz”
Abone ol
DTSO BAŞKANI ERDOĞAN BIYIK, MECLİS BAŞKANI TANJU ACAR VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ RECEP ALİ GELİNOĞLU ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN FİRMALARINI ZİYARET ETTİ. FİRMALARIN GENEL MÜDÜRLERİ VE SAHİPLERİYLE BİR ARAYA GELEN DTSO YÖNETİMİ, FİRMALARIN GENEL DURUMLARIYLA İLGİLİ BİLGİLER ALDILAR.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (DTSO) Erdoğan Bıyık, ihracatçı firmaların Gümrük Müdürlüğü ve lojistik sorunu olduğunu söyledi.


DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ali Gelinoğlu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren firmalarını ziyaret etti. Firmaların genel müdürleri ve sahipleriyle bir araya gelen DTSO yönetimi, firmaların genel durumlarıyla ilgili bilgiler aldılar.


DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ihracatçı firmalarımızın iki önemli sorunu olduğunu belirterek “Bunlardan ilki gümrükleme konusu diğer de lojistik. Firmalar ile yapmış olduğumuz görüşmelerde Gümrük Müdürlüğü için önemli aşama kaydettiğimizi ve en kısa zamanda ilimize Gümrük Müdürlüğü’nü kazandıracağımızı bildiriyoruz. Yine bir diğer önemli sorunda limanlara olan mesafe. Bu konuda da bölge odalarımız ve kamu kurumları ile birlikte Alaplı Limanı için yoğun çaba sarf ettiğimizi ve bu dönemde bu limanı ihracatçı üyelerimize kazandırmaya çalışacağımızı ifade ettik. Bu iki genel sorun haricinde ise firmalarımızın odamızdan ve faaliyetlerimizden hoşnut olduklarını gözlemliyoruz. Bu da bizlere daha iyisini yapmamız için motivasyon sağlıyor. Üyelerimizin bizlere sundukları önerileri titizlikle inceliyor ve mümkün olduğunca gündeme taşımaya çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydında nüfus müdürlükleri hafta sonu da açık olacakÖnceki Haber

Aydında nüfus müdürlükleri hafta sonu da...

Depremzedeler semt pazarlarında alışveriş yapmaya başladıSonraki Haber

Depremzedeler semt pazarlarında alışveri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar