29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.367
EURO35.1344
ALTIN2324.4

Aydem ve Gediz elektrikten çiftçilere ödeme kolaylığı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydem ve Gediz elektrikten çiftçilere ödeme kolaylığı
Abone ol
AYDEM PERAKENDE VE GEDİZ PERAKENDE İLE ÖZEL BİR BANKA ARASINDA ÇİFTÇİLERE YÖNELİK ÖNEMLİ BİR İŞ BİRLİĞİNE İMZA ATILDI. BU İŞ BİRLİĞİ KAPSAMINDA ÇİFTÇİLER, BİR BANKANIN KARTLARI İLE AYDEM PERAKENDE VE GEDİZ PERAKENDE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ MERKEZLERİ’NDEN YAPACAKLARI ÖDEMELERDE 3 AY VADE VE 0 FAİZ AVANTAJI ELDE EDEREK OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VEREBİLECEĞİ VE FATURALARINI HASAT DÖNEMİNE ERTELEYEBİLECEKLERİ BELİRTİLDİ.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende ile özel bir banka arasında çiftçilere yönelik önemli bir iş birliğine imza atıldı. Bu iş birliği çerçevesinde çiftçiler, bir bankanın kartları ile Aydem Perakende ve Gediz Perakende Müşteri İlişkileri Merkezleri’nden yapacakları ödemelerde 3 ay vade ve 0 faiz avantajı elde ederek otomatik ödeme talimatı verebileceği ve faturalarını hasat dönemine erteleyebilecekleri belirtildi.


Aydem Perakende ve Gediz Perakende ile Yapı Kredi arasında çiftçilere yönelik önemli bir iş birliği anlaşması yapıldı. Yapı Kredi’nin, çiftçilere özel sunduğu, tüm tarımsal girdi (mazot, gübre, tohum, zirai ilaç, fidan-fide vb.) alımlarında kullanılabilen Verimli Kart sayesinde, Aydem Perakende ve Gediz Perakende Müşteri İlişkileri Merkezleri’nden yapılacak elektrik faturası ödemeleri, çiftçilerin hasat dönemlerine kadar ötelenip taksitlendirilebileceği belirtildi. Ayrıca anlaşma çerçevesinde Yapı Kredi Verimli Kart sahipleri, fatura ödemelerini hasat dönemine erteleyip özel faiz oranlarından faydalanabileceği belirtildi. Yapılan iş birliğinin aynı zamanda otomatik tarımsal kurum ödemelerinde yüksek tüketimli elektrik faturası bulunan Aydem Perakende ve Gediz Perakende müşterileri için Doğrudan Borçlandırma Sistemi ile de kolaylık sağlayacağı kaydedildi.


Açıklamada; Aydem Perakende ve Gediz Perakende müşterisi olan çiftçilerin, en yakın Yapı Kredi şubesine gidip Verimli Kart başvurusu yaparak bu fırsatlardan faydalanabileceği belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğanın Bursa programı ileri bir tarihe ertelendiÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğanın Bursa programı i...

Mardinde silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralıSonraki Haber

Mardinde silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar