27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Mitsubishi Electric, Hong Kong'un en büyük Full HD LED'ini kuracak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mitsubishi Electric, Hong Kong'un en büyük Full HD LED'ini kuracak
Abone ol
Mitsubishi Electric, Hong Kong'da 5 tenis kortundan daha büyük bir Diamond Vision ekranı kurmaya hazırlanıyor.
Mitsubishi Electric, Hong Kong'da 5 tenis kortundan daha büyük bir Diamond Vision ekranı kurmaya hazırlanıyor.

Ekranın, Hong Kong'un en büyük ve en yüksek çözünürlüklü Full HD LED ekranı olması bekleniyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dünyanın ilk büyük ölçekli Diamond Vision LED videowall ekranını 1980'de Los Angeles'ta izleyicilerin karşısına çıkaran ve 2010'da dünyanın en uzun videowall ekranı ile Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Mitsubishi Electric, şimdi de Hong Kong'un en büyük ve en yüksek çözünürlüklü Full HD LED ekranını kuruyor.

Hong Kong'un en büyük alışveriş merkezi SOGO'nun dış cephesine büyük bir Diamond Vision ekranı kurmak için sipariş alan Mitsubishi Electric, kurulumuna bu ayın ortasında başlayacağı ekranı 1 Ekim Çin Ulusal Günü'nde devreye almayı planlıyor. Yaklaşık 19 metreye 72 metrelik ölçüleriyle 5 tenis kortundan daha büyük olacak ekran, 6 dikey görüntüyü Full HD olarak (G 1.080 piksel x Y 1.920 piksel) gösterebilecek olmasıyla dikkati çekiyor.

Alışveriş merkezinin statik mega-billboard'unun yenilenmesi projesinde, Mitsubishi Electric'in Diamond Vision ekranı hem yüksek kontrast hem de yatayda ve dikeyde sunduğu geniş açılı izlenebilirliği nedeniyle tercih edildi.

Şirketin şu anda kullandığı konvansiyonel ekranlardan yüzde 50 daha fazla kontrasta sahip olan ekran, yandan ve güneş ışığı altında yakından kolaylıkla izlenebilecek. Standart 45 derecelik ekranlarla kıyaslandığında dikeyde 80 derecelik bir görüş açısıyla izleme imkanı sunacak olan Diamond Vision ekranda, Mitsubishi Electric'in kapatıldığında parlaklığı azaltan ve açıldığında kontrastı artıran tescilli siyah paketli özel LED çipleri kullanılacak.

Ayrıca, kısa gölgelikleri sayesinde güneş ışığı ekrana vurduğunda kontrast bozulması minimum düzeye indirgenecek.

Açıklamada, Mitsubishi Electric'in bugüne kadar dünya çapında 950'den fazla lokasyona Diamond Vision ekranları kurduğu belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar