30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.3863
EURO34.69
ALTIN2408.7

Zen pırlanta

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zen pırlanta
Abone ol
Rahat bir ruhun simgesi, gelenekselin modernle buluşması… Nazende koleksiyonu…

Rahat bir ruhun simgesi, gelenekselin modernle buluşması… Nazende koleksiyonu… Zen pırlanta kalitesiyle görülmemiş kampanyalarla sizleri bekliyor. Sezonda sık sık karşınıza çıkacak olan etkili elmas kolye modelleriyle hem kendinizi hem sevdiklerinizi şımartabilirsiniz. Kıyafetlerinizi bu görülmemiş elmaslarla kombinlemek için seçenekleriniz oldukça fazla. Zen pırlantada birbirinden güzel elmaslar şimdi %40-%50 ‘ye varan indirimlerle sizleri bekliyor.

Üstelik Zen pırlantadan yapacağınız 3000 TL üzeri alışverişlerinizde harika bir pırlanta saat kolye hediye! Havaların ısınmasıyla canlanan hem doğa hem de moda dünyası ışıltıyı seçiyor. Tek düze kombinlerinizi renklendirmek, şıklık kazandırmak ya da kendinize has bir tarz yaratmak istiyorsanız elmas kolye modellerinden ilham alabilirsiniz. Tarihin en geleneksel tarzını günümüzün trendleriyle harmanlayan Zen pırlanta Nazende koleksiyonuyla elmas severleri mutlu ediyor.

Mücevher tutkunlarının beğenisine sunulan bu özel koleksiyonda birbirinden özel elmas kolye, elmas küpe ve elmas bileklik modellerini çok seveceksiniz. Modern ve ışıltılı tasarımlar yeni sezonda da çok moda. Zen pırlanta ile elmas ve renkli taşlardan oluşan göz alıcı tasarımlarla bahara sıcacık bir bakış yakalıyoruz.

Elmas kolye, elmas küpeler ve elmas yüzüklerin taşlarla bezenen birbirinden zarif tasarımları, doğanın uyanışına eşlik ediyor. Mücevher sektörünün öncü markası Zen, bahar aylarının coşkusunu ışıltısıyla taçlandırıyor.

Birbirinden güzel ve zarif tasarımlar gören herkesi büyülüyor. Bu tasarımlar ışıltılarıyla büyülerken, değerli madenlerin anlamlarıyla da dikkat çekiyor. Mutluluk bu koleksiyonlarla sizleri bekliyor. Bu sezon gözde tasarımları pırlantanın etkisi saracak. Özel günlerin vazgeçilmez aksesuarı elmasın parlaklığı ve ışıltısı ile daha da özel.

Değerli elmas ışıltısının büyülü bir görünümü elmas kolyeler. Asil bir duruş ve elmasların mükemmel dizilişini keşfedin. Kendine güvenen kadınların tercihi Zen Pırlanta, tasarımlarına her zaman bambaşka bir hava katıyor. Kalp motifleriyle bezenmiş romantik ve soft modeller ya da keskin detaylar ile çevrelenmiş nadide elmaslar her zevke ve yaşa hitap ediyor.

Dikey ya da yatay sıralanmış özenle seçilmiş elmaslardan oluşan mücevher koleksiyonu her tarzın tamamlayıcısı olmak için tasarlandı. Çekiciliğinizi yansıtacak, göz kamaştırıcı elmas bileklik modellerini her gün takabilirsiniz. Günün her saatine uyan zamansız mücevherlerdir.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar