04 Mayıs, 2024, Cumartesi
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

Ceza Avukatı Nedir ve Hangi Hizmetleri Verir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ceza Avukatı Nedir ve Hangi Hizmetleri Verir?
Abone ol
Av Görkem Demircan Hukuk Bürosu olarak ceza ve ağır ceza davalarında ceza avukatı ile ilgili bilgilendirmeyi sizlere her zaman sağlıyor olacağız.

Av Görkem Demircan Hukuk Bürosu olarak ceza ve ağır ceza davalarında ceza avukatı ile ilgili bilgilendirmeyi sizlere her zaman sağlıyor olacağız.

Deneyimli ekibimiz ile
Ankara ağır ceza avukatı  arayışında olduğunuz zaman sizlere destek vermekten memnuniyet duyarız. Büromuz veya ekip arkadaşlarımız ile iletişime geçerek sorununuz ile ilgili çözümleri sizlere kolaylıkla sağlayabiliriz.

 Türk Ceza Kanununa göre suç oluşturan eylemler ile ilgili Asliye Ceza Mahkemeleri veya Ağır Ceza Mahkemelerinde gerekli yargılamalar yapılır. Ceza yargılaması sürecinde iddianamenin kabulüne kadar olan soruşturma aşamasında ceza avukatlarımız sizlere hukuki destek verir.

Ceza Avukatı Hizmetleri

Ülkemizde çeşitli avukatlar arasında seçerek dava kabul etme durumu söz konusu değildir. Ceza davalarında tecrübeli avukatlar uygulama aşamasından ceza avukatı olarak tanımlanabilirler. Büromuzda tecrübeli avukatlarımız müvekkillerine bazı hizmetler sunabilirler. Bu hizmetlerin bir kısmı aşağıda yer alacak şekilde sıralanmıştır:

 - Ceza avukatlarımız ile ceza davası sonucunda yargılama konusu eyleme dönüşmüş maddi ve manevi bazı zararların tazmin edilmesi için mahkemelerde tazminat davası açılabilir.

- Ceza avukatlarımız, sanık ya da müşteki yargılama aşamasında müvekkilinin haklarını korumak için hukuki desteği verebilir. Müvekkilinin yargılama aşamasında duruşmalarda sözlü olacak şekilde savunduğu gibi yazılı olarak da başvurularda bulunabilirler.

- Ceza avukatlarımız ceza davaları bittiği zaman sanık olan kişilerin özgürlüklerinin kısıtlanabilmesi sebebiyle suçun mağduru olan kişilerin manevi olarak yıprandıkları bilinciyle savunmasını yapar.

 - Ceza avukatlarımızın, ceza yargılaması sürecinde mesleki birikimi ve kapsamlı hukuk bilgisi bulunur. Böylelikle müvekkil ile mahkemede, olay örgüsüne bağlı gerekli düzenlemeleri yapar ve bu süreci yönlendirir.

 Sonuç olarak davada hak kayıpları yaşanmaması için uzman ceza avukatlarımızdan destek almak hak kayıplarını büyük ölçüde engelleyecektir.

 Ceza Avukatı Neler Sunar?

Av Görkem Demircan Hukuk Bürosu olarak, ceza avukatı konusunda Türk Ceza Kanununa göre suç kabul edilen ve cezai yaptırımlar düzenlenen her türlü desteği sunuyoruz. Ceza avukatlarımıza aşağıdaki nedenlerden dolayı başvurabilirsiniz:

  - Kasten Öldürme

 - Kasten Yaralama

 - Taksirle Öldürme

 - Özel Hayatın Gizliliğini İhlal

 - Tehdit

 - Şantaj

 - Hakaret

 - Kişisel Verilerin Kaydedilmesi

 - Hırsızlık

 - Yağma

 - Mala Zarar Verme

 - Çocuğun Kaçırılması

 - Çocuğun Alıkonulması

 - Dolandırıcılık

 - İhaleye Fesat Karıştırma

 - Zimmet

 - Bilişim Sistemine Girme

 - Görevi Kötüye Kullanma.

Bu suçlar sebebiyle açılan ceza davalarında bizlere danışabilirsiniz. Dava sürecinde sizlere her zaman hukuki destek sunuyoruz.

Ceza Davaları

Ceza davaları sürecinde cezanın belirlenmesi aşamasında suçun işleniş biçimi, kullanılan araçlar, zaman, yer, tehlikenin ağırlığı, meydana gelen zarar, failin kast veya taksire dayalı kusur cezayı belirler. Cezanın belirlenmesi aşamasında ya da suçu işlediği şüphesi ile iddianamede düzenlenen şüpheli, kamu davasında açılan sanığın suçu işleyip işlemediği tespitinde haksız yoldan ceza almamak için ceza avukatının desteği çok önemlidir. Hukuk Büromuzdaki avukatlarımız ile bu süreci kolay bir şekilde atlatabilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için avgorkemdemircan.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuklar 23 Nisanı horonla kutladıÖnceki Haber

Çocuklar 23 Nisanı horonla kutladı

Motosiklet yolun karşısına geçmek isteyen anne ve oğluna çarptı: 3 yaralıSonraki Haber

Motosiklet yolun karşısına geçmek isteye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar