160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Türkiyenin Afrika Vizyonu konuşuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiyenin Afrika Vizyonu konuşuldu
Abone ol
Afrika Ticaret Merkezleri Kurucusu Utku Bengisu Türkiye’nin Afrika Vizyonu Konulu Söyleşi Gerçekleştirdi. Bengisu, Afrika’ya Ihracatta Devletimizin Sağladığı; Destekler, Tedarik Ve Satış Süreçleri Gibi Konularda önemli Bilgiler Vererek Katılımcılardan Gelen Soruları Yanıtladı.

DÜZCE(İHA) – Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi tarafından düzenlenen “Türkiye’nin Afrika Vizyonu” programı düzenlendi.

Türkiye’nin Afrika Vizyonu konulu panelinde açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Düzce Şubesi başkanı Özgür Sağlam, en hızlı büyüyen 10 ülkeden 7’sinin Afrika kıtasında olduğunu belirterek “2000’lerin başında umutsuz kıta olarak adlandırılan Afrika, bu imajını son 20 yılda değişim geçirerek gelecek vaat eden bir görünüme dönüşmüştür. Son verilere göre dünyada en hızlı büyüme gösteren 10 ülkeden 7’si Afrika’da bulunmakta olup genç nüfusu ve pazar fırsatlarıyla Afrika kıtası küresel güçlerin ekonomik rekabetini çekmektedir” dedi.

Sağlam’ın konuşmasının ardından Afrika Ticaret Merkezleri kurucusu Utku Bengisu Türkiye’nin Afrika Vizyonu konulu söyleşi gerçekleştirdi.

Bengisu, Afrika’ya ihracatta devletimizin sağladığı; destekler, tedarik ve satış süreçleri gibi konularda önemli bilgiler vererek katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Programın sonunda MÜSİAD’a üye olan iş insanlarına rozetleri takıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiyede 662 zararlı ile mücadele ediliyorÖnceki Haber

Türkiyede 662 zararlı ile mücadele edili...

200 milyon liraya mal olan Şakirpaşa Alt Geçidinin açılışı gerçekleştirildiSonraki Haber

200 milyon liraya mal olan Şakirpaşa Alt...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar