28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3282
EURO35.0838
ALTIN2297.4

Selendideki 100 milyonluk yatırım hızla ilerliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selendideki 100 milyonluk yatırım hızla ilerliyor
Abone ol
MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, SELENDİ MERKEZDE 100 MİLYON TL YATIRIM BEDELİYLE YÜRÜTTÜĞÜ 38 KİLOMETRE İÇME SUYU, 7 KİLOMETRE DE YAĞMUR SUYU HATTI DÖŞEME ÇALIŞMASINI TAMAMLADI. 39 KİLOMETRELİK KANALİZASYON HATTI DÖŞEME ÇALIŞMASININ İSE SONA YAKLAŞTIĞI İLÇEDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI İŞ BİTİŞ TARİHİNE GÖRE 10 AY ÖNDEN GİDİYOR.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi merkezde 100 milyon TL yatırım bedeliyle yürüttüğü 38 kilometre içme suyu, 7 kilometre de yağmur suyu hattı döşeme çalışmasını tamamladı. 39 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasının ise sona yaklaştığı ilçede altyapı çalışmaları iş bitiş tarihine göre 10 ay önden gidiyor.


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi tarihinin en büyük yatırımında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. MASKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen projede; 38 kilometrelik içme suyu, 7 kilometrelik de yağmur suyu hattı döşeme çalışması noktalandı. 39 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme işinde de son aşamaya gelindi. Altyapı yatırımına ve atıksu arıtma tesisine 100 milyon TL yatırım yapan MASKİ, Selendi’ye tarihinin en büyük altyapı yatırımını yapıyor.



Selendi merkezin üstyapısı da yenilenecek


Selendi merkezin çehresini değiştirecek prestij cadde düzenlemeleri de son hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde Selendi’de Atatürk ve Adnan Menderes Caddelerinde prestij cadde düzenlemesi de tüm hızıyla sürüyor.



İleri biyolojik atıksu arıtma tesisi de tamamlanmak üzere


Atıksu arıtma tesisi olmayan ilçe merkezi kalmaması için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde çalışan MASKİ Genel Müdürlüğü tesiste betonarme imalatları da tamamladı. 10 bin eşdeğer nüfusa hizmet verecek olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinde günde 840 metreküp atıksu arıtımı yapılacak.



Uzak-yakın demeksizin 17 ilçeye eşit hizmet


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Uzak-yakın demeksizin 17 ilçemize eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Bu noktadan hareketle ilimizin en doğusunda bulunan güzel ilçemiz Selendi’ye tarihinin en büyük yatırımını yapıyoruz. İçme suyu ve yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarımızı tamamladık. Kanalizasyon hattı döşeme işimiz ise yüzde 85 seviyesinde. 04.10.2023 olan iş bitiş tarihine göre şu an için 10 ay önden gidiyoruz. Refah seviyesi yüksek, 17 ilçesiyle kalkınmış bir Manisa için proje üretmeye devam edeceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Korkut Ata Üniversitesi’nde “Bağımlılıkla mücadele” eğitimi tamamlandıÖnceki Haber

Korkut Ata Üniversitesi’nde “Bağımlılıkl...

GAÜN takımlarından floor curling Türkiye şampiyonasına damgaSonraki Haber

GAÜN takımlarından floor curling Türkiye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar