160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

SCÜde değerlendirme toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SCÜde değerlendirme  toplantısı yapıldı
Abone ol
SCÜ’DE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde (SCÜ) kalite güvence süreçlerini daha üst seviyelere çıkarmak, lisans programlarının eğitim niteliğini yükseltmek amacıyla program akreditasyonu sürecine dahil edilen birimlerde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.


Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hakan Yekbaş başkanlığında Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İlahiyat Fakültelerinde yapılan toplantılara Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Ahmet Altun ve Şule Aydın ile ilgili fakültelerin yöneticileri katıldı.


Sürece dahil olan ilgili fakültelerde gerçekleştirilen toplantılarda, fakülte yöneticileri ve öğretim üyeleri tarafından çalışmaların son durumu ve gerçekleştirilen iyileştirme faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayramda glikoz şurubu içeren gıdalardan uzak durun Önceki Haber

Bayramda glikoz şurubu içeren gıdalardan...

Başkan Gülsoy : “Mart ayında 372 milyon 468 bin dolar ihracat yaptık” Sonraki Haber

Başkan Gülsoy : “Mart ayında 372 milyon...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar