16 Haziran, 2024, Pazar
DOLAR32.7878
EURO35.1602
ALTIN2457.9
Yusuf Cinkara Otomotiv

Puratos’tan Türkiye’ye İkinci İnovasyon Merkezi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Puratos’tan Türkiye’ye İkinci İnovasyon Merkezi
Abone ol
Ekmekçilik, pastacılık ve çikolata sektörlerine sunduğu kaliteli ürün ve çözümlerle kendi alanının küresel lideri olan Puratos, Türkiye’deki ikinci inovasyon merkezini Ankara’da açtı.

Ekmekçilik, pastacılık ve çikolata sektörlerine sunduğu kaliteli ürün ve çözümlerle kendi alanının küresel lideri olan Puratos, Türkiye’deki ikinci inovasyon merkezini Ankara’da açtı.

Puratos Ankara İnovasyon Merkezi’nde müşterilerinin işlerine değer katacak inovatif ürünler ve çözümler geliştireceklerini söyleyen Puratos Türkiye Genel Müdürü Bora Akın, ayrıca sektördeki yenilikleri keşfetmelerine yardımcı olarak işlerini büyütmelerine fayda sağlayacaklarının altını çizdi.

Ekmekçilik, pastacılık ve çikolata alanındaki bir asrı aşan tecrübesiyle artizan, yiyecek ve perakende sektörüne yenilikçi ürünler sunan Puratos Türkiye, dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteren inovasyon merkezleriyle müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştiriyor.

İstanbul’da bir inovasyon merkezi bulunan Puratos, ikinci inovasyon merkezini 21 Mayıs 2024 tarihinde Ankara Yenimahalle’de açtı. 

Puratos Türkiye Genel Müdürü Bora Akın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, görevi değişen eski Puratos APMEA Bölge Direktörü Peter Deriemaeker ve Deriemaeker’den görevi devralan yeni direktör Edouard Pot’nun yanı sıra Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve ATO (Ankara Ticaret Odası) Meclis Başkanı Mustafa Deryal de katıldı.

Puratos’un Marmara ve Ege Bölgesi’ndeki müşterilerine İstanbul İnovasyon Merkezi’nde hizmet verdiklerini söyleyen Puratos Türkiye Genel Müdürü Bora Akın, Ankara’nın İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu bölgelerindeki sektör profesyonellerine ulaşmak için stratejik açıdan en uygun şehir olduğunun altını çizdi.

Gastronomi çeşitliği ve yeniliklerinin hayata geçmesi anlamında, Ankara’nın Türkiye’nin en zengin illerinden biri olduğuna dikkat çeken Akın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu anlamda çözümlerimizi müşterilerimizle buluşturma açısından çok doğru bir nokta olacağına inanıyoruz.

Burada yapacağımız çalışmalarla müşterilerimiz işlerine değer katacak inovatif ürünler ve fikirler geliştirecek, doğru ürün kullanımı ve maliyet iyileştirme konularında yenilikleri keşfetmelerine yardımcı olarak işlerini büyütmelerine fayda sağlayacağız.

Bunun yanı sıra gerçekleştireceğimiz etkinliklerle onlara sektörden farklı kişilerle bir araya gelmelerini ve yenilikleri keşfetmelerine olanak tanıyacak bir ortam sunacağız.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cinsel istismar şüphelisinin ölümünde tutuklu yargılanan bekçi ve polislere 21 yıl hapisÖnceki Haber

Cinsel istismar şüphelisinin ölümünde tu...

Bursa Büyükşehirin gelecek stratejisi belirleniyorSonraki Haber

Bursa Büyükşehirin gelecek stratejisi be...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar