27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Okul bahçelerine estetik dokunuş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okul bahçelerine estetik dokunuş
Abone ol
Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal Işler Daire Başkanlığı Bünyesinde Yürütülen ‘büyükşehir Gençlik Hareketi' Kapsamında öğrencilerin Ders Aralarında Eğlence Ve Dinlenme Aktivitelerinde Bulunduğu Okul Bahçelerini 2023-2024 Eğitim öğretim Dönemine Hazırlıyor. Il Ve Ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri Işbirliğiyle Hayata Geçen ‘okullar Hayat Bulsun’ Projesi Kapsamında Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Tarafından Okul Bahçelerinin Zemininde Yapılan Boyama çalışmasıyla Rengarenk Oyun Alanları Oluşturuluyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin aktivite alanı olan okul bahçelerinde ‘Okullar Hayat Bulsun’ projesi kapsamında yapılan boyama çalışmasıyla rengarenk oyun alanları oluşturuluyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde yürütülen ‘Büyükşehir Gençlik Hareketi’ kapsamında öğrencilerin ders aralarında eğlence ve dinlenme aktivitelerinde bulunduğu okul bahçelerini 2023-2024 eğitim- öğretim dönemine hazırlıyor. İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğiyle hayata geçen ‘Okullar Hayat Bulsun’ projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından okul bahçelerinin zemininde yapılan boyama çalışmasıyla rengarenk oyun alanları oluşturuluyor.

“Her çalışmaya hassasiyet gösteriyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise eğitim alanında yapılan her çalışmaya her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirterek, “Büyükşehir Gençlik Hareketi kapsamında okullarımızda çok güzel bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Okullarımızın bahçelerinde uygun olan zeminlerde çeşitli oyun alanları oluşturuyoruz. Bahçelerimiz rengarenk bir zeminle kaplanıyor. Uygun olan okullarımızda ekiplerimiz bu çalışmayı yapıyor. Yeni eğitim öğretim dönemine kadar belirlediğimiz okullarımızda bu çalışmayı tamamlayıp, öğrencilerimiz için hazır hale getireceğiz. Ülkemizin yarınları olan çocuklarımız bizim için çok önemli. Onlarla ilgili her çalışmaya özel hassasiyet gösteriyoruz” dedi.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ömer İdris Akdin, “Okullarımızın bahçelerini yeni eğitim ve öğretim sezonuna hazırlıyoruz. Proje kapsamında ekiplerimiz zemini düzgün olan okullarımıza giderek, bahçeleri hem öğretici ve bilgilendirici hem de daha estetik oyun alanları oluşturuyor. Çocuklarımızın ders aralarında güzel vakit geçirebilecekleri oyun alanları hazırlıyoruz. Okullar açıldığında çocuklarımız rengarenk okul bahçelerini gördüklerinde hem mutlu olacak hem de eğlenecek. Şimdiden tüm çocuklarımıza başarılı ve bol eğlenceli eğitim öğretim sezonu bir sezon diliyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsuna veda eden Vali Dağlı: “Samsundaki misyonumu tamamladım”Önceki Haber

Samsuna veda eden Vali Dağlı: “Samsundak...

Bodrumda 17 Migros çalışanı yemekten zehirlendiSonraki Haber

Bodrumda 17 Migros çalışanı yemekten zeh...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar