160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Minik öğrenciler geçmişten geleceğe köprü kurdular

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minik öğrenciler geçmişten geleceğe köprü kurdular
Abone ol
Alaçam şehit Uzman Onbaşı şükrü Elibol Ilkokulu öğrencileri Etwinning Projesiyle Geçmiş Ile Gelecek Arasında Köprü Kurdular.

Samsun Alaçam Şehit Uzman Onbaşı Şükrü Elibol İlkokulu öğrencileri eTwinning projesiyle geçmiş ile gelecek arasında köprü kurdular.

Şehit Uzman Onbaşı Şükrü Elibol İlkokulu 1/A Sınıfı öğretmeni Ayşe Yıldızay Dündar, öğrencileri ile eTwinning projesine imza attı. Türkiye’nin birçok farklı ilinden, aynı zamanda Azerbaycan, Ukrayna’nın da arasında olduğu 12 okulun katıldığı eTwinning projesiyle öğrenciler, geçmişin bilgisiyle geleceğini şekillendirmenin heyecanına ortak oldu.

Öğretmenleri ile birlikte geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran öğrenciler farkındalık geliştirerek, farklı bakış açıları kazanmaları ve empati duygusunun gelişmesine katkıda bulundu. Projede; öğrenciler çeşitli etkinliklerle bilim, sanat, kılık kıyafet, aydınlatma, iletişim, tarihi mekanlar, değerler ve meslekler konularının geçmişini öğrenip geleceği şekillendirmeye çalıştı.

Okul Müdürü Cihan Çelebi, "Öğrencilerimize farklı bir bakış açısı kazandırmaya çalışan tüm eğitim neferlerinin yanındayız ve elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muhtemel bir faciayı itfaiye önledi Önceki Haber

Muhtemel bir faciayı itfaiye önledi

Örgün öğretim ile açık ve uzaktan öğretimde yaz okulu takvimi belli oldu Sonraki Haber

Örgün öğretim ile açık ve uzaktan öğreti...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar