160x600
09 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Karataş Tarıma Dayalı İhtisas OSBnin kuruluş protokolü onaylandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karataş Tarıma Dayalı İhtisas OSBnin kuruluş protokolü onaylandı
Abone ol
KARATAŞ İLÇESİNDE KURULAN TARIMA DAYALI İHTİSAS (SU ÜRÜNLERİ) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN İLK MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI, VALİ SÜLEYMAN ELBAN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yer seçimi kesinleştirilen Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Su Ürünleri) OSB’nin kuruluş protokolünün Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci tarafından onaylanarak tüzel kişilik kazandığını söyledi.


Karataş ilçesinde kurulan Tarıma Dayalı İhtisas (Su Ürünleri) Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk müteşebbis heyet toplantısı, Vali Elban başkanlığında gerçekleştirildi.


Tarıma Dayalı İhtisas (Su Ürünleri) Organize Sanayi Bölgesinin kurulma çalışmalarında gelinen aşamanın tüm detaylarıyla ele alındığı toplantıda Vali Elban, “Tarıma Dayalı İhtisas OSB ilimize yapılacak çok güzel bir yatırım. Türkiye’de ve Avrupa’da ilk defa gerçekleştirilecek olan bu projenin Adana’da, özellikle ilimizin su ürünleri ve balıkçılık potansiyeli yüksek bir ilçesi olan Karataş’ta kurulacak olması memnuniyet verici” dedi.


Vali Elban, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yer seçimi kesinleştirilen Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Su Ürünleri) OSB’nin kuruluş protokolünün Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci tarafından onaylanarak tüzel kişilik kazandığını belirtti.


Projenin Adana ekonomisinin yanı sıra ülke ekonomisine de büyük katkı sağlayacağını söyleyen Vali Elban, Adana’nın her alanda gelişip kalkınması için hız kesmeden çalışmaya devam ettiklerini belirtti.


Görüş alışverişiyle devam eden toplantıda, Tarıma Dayalı İhtisas (Su Ürünleri) OSB’de yapılması gereken iş ve işlemlerin süratle tamamlanması konusunda çalışmalara hız verilmesi kararlaştırıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ukraynalı kaleci Rybkadan Putin ve Zelenskiye çağrı: Savaşı durduralımÖnceki Haber

Ukraynalı kaleci Rybkadan Putin ve Zelen...

Ramazanda ihtiyaç sahiplerine sıcak iftar yemeği ulaştırılıyorSonraki Haber

Ramazanda ihtiyaç sahiplerine sıcak ifta...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar