160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden “Türk İşaret Dili Eğitimi Projesi”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden “Türk İşaret Dili Eğitimi Projesi”
Abone ol
İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVLİLERİNCE, ENGELLİ BİREYLERİN SOSYAL VE KÜLTÜREL AÇIDAN GELİŞTİRİLEREK TOPLUMA UYUM SÜREÇLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAK AMACIYLA YÜRÜTÜLEN ORTAK ÇALIŞMALAR SONUCU “TÜRK İŞARET DİLİ EĞİTİMİ PROJESİ” HAZIRLANDI.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Eğitim Şube Müdürlüğü görevlilerince, engelli bireylerin sosyal ve kültürel açıdan geliştirilerek topluma uyum süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla yürütülen ortak çalışmalar sonucu “Türk İşaret Dili Eğitimi Projesi” hazırlandı.


5 Eylül tarihinde 15 teşkilat mensubu çocuk ile birlikte uygulanmaya başlanan proje çerçevesinde, 21 Eylül tarihinde Kadıköy Mehmet Sait Aydoslu İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu’nda işitme engeli olan çocuklar ile teşkilat mensubu ailelerin çocukları bir araya getirilerek tanışmaları ve kaynaşmaları sağlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmariste alevlerle mücadele 7 saattir devam ediyorÖnceki Haber

Marmariste alevlerle mücadele 7 saattir...

Markette ölü bulunan arkadaşı için ihbarda bulunmuştu, tutuklandıSonraki Haber

Markette ölü bulunan arkadaşı için ihbar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar