30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4276
EURO34.7879
ALTIN2430.0

Harikalar Mutfağının Adı Hisar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Harikalar Mutfağının Adı Hisar
Abone ol
Mutfağınızda çelik tava ile pişirdiğiniz harika yemeklerle harikalar yaratmak ister misiniz? Bu mümkün! Bütün Hisar ürünleri sizlerin mutfakta harikalar yaratmanız üzerine odaklanmıştır.

Mutfağınızda çelik tava ile pişirdiğiniz harika yemeklerle harikalar yaratmak ister misiniz? Bu mümkün! Bütün Hisar ürünleri sizlerin mutfakta harikalar yaratmanız üzerine odaklanmıştır.

Aksesuar ürünlerinden servis takımlarına, kahve çay bardaklarından çatal kaşık takımlarına kadar ne ararsanız bulabileceğiniz marka Hisar sayesinde siz de kendinizi bir masalın içindeymiş gibi hissedeceksiniz.

1968 yılında kurulan marka, o günden bu yana başarılarına başarı katmaya devam etmektedir.


Günümüzde pek çok yerde satış mağazası bulunan Hisar’ın ilk kurulduğu zaman yalnızca 140 metre kare büyüklüğünde bir tane atölyesi bulunuyordu. Hisar, dünya markası olma yolunda ilerlemektedir. 2011 senesinde sektörde Turquality Programı’na dahil olan ilk kuruluş olmayı başarmıştır.

Swaroski ile Göz Kamaştıran İş birliği

Aradığınız düdüklü tencereler kadar sade bir mutfak ürünü bile olabilir. Hisar sayesinde en sade ürünü bile en şık, farklı ve etkileyici şekilde satın alabilirsiniz. Swarowski ile iş birliği yapan marka, Diamondline isimli koleksiyonu çıkar.

Bir milyonuncu ürün satışı gerçekleşmiş, Hisar büyük bir başarıya imza atmıştır. Dünya markası olma yolunda ilerlerken lüks, şıklık ve farklı tarzını da ortaya koymayı başarmıştır.

Şirketin kurumsal yapısı her geçen gün yeni ürünler ile güçlenmeye devam ediyor. Siz değerli müşteriler de bu harika ve eşsiz ürünlerin keyfini çıkarıyorsunuz.

Sektörde İlki Başaran Marka

Hisar olarak sektörde ilkler başarılıyor. 1998 yılında ilk defa ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi alınmaya hak kazanılmıştır.

Hedefi daima ileriye kuran Hisar, toplam kalite yönetimi çalışmalarını başlatarak, kurumsal alt yapısını olduğundan daha da güçlendirmek için çalıştığını göstermiştir.

Sizin de mutfakta ve sofrada eşsiz bir tarzınız olabilir. Farklı, özgün, eğlenceli ve modern parçalar ile evinizin şıklığına şıklık katmak istemez misiniz? İsterseniz Hisar online mağazasından ya da fiziksel mağazalarından avantajlı fiyatlarla istediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.

Hem de hiç zorlanmadan! Ekonomik fiyatlardan en kaliteli mutfak ürünleri ve 6 kişilik yemek takımları sizleri bekliyor olacak!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar