16 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.219
EURO35.1327
ALTIN2470.5

Mobilya fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mobilya fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı
Abone ol
Kahramanmaraş'ta mobilya üzerine çalışan bir fabrikada çıkan ve kısa sürede büyüyen yangının gece saatlerinde kontrol altına alındığı bildirildi. Yangınla ilgili bilgi veren Kahramanmaraş Belediye Başkanı Fırat Görgel yangının herhangi bir can kaybına yol açamadan kontrol altına alındığını belirterek "Zor bir gece geçiriyoruz. Biraz önce kum ocağı atölyemizde kaza meydana geldi, bir kardeşimiz canımız vefat etti" dedi.

Kahramanmaraş'ta mobilya üzerine çalışan bir fabrikada çıkan ve kısa sürede büyüyen yangının gece saatlerinde  kontrol altına alındığı bildirildi. Yangınla ilgili bilgi veren Kahramanmaraş Belediye Başkanı Fırat Görgel yangının herhangi bir can kaybına yol açamadan kontrol altına alındığını belirterek "Zor bir gece geçiriyoruz. Biraz önce kum ocağı atölyemizde kaza meydana geldi, bir kardeşimiz canımız vefat etti" dedi. 

Kahramanmaraş’ta ahşap ve mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren fabrikadaki alanda incelemede bulunan Başkan Görgel, yetkililerden bilgi alıp fabrika sahiplerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yangının büyük bir bölümünün kontrol altına alındığını ifade eden Başkan Görgel, “Burası büyük bir mobilya fabrikası, bize gelen ihbarın ardından kısa sürede gelip yangını söndürmeye çalışıyoruz.

Yangının büyük bölümü kontrol altına alınmış durumda. Kimyasal maddelerin de olduğu için yangının söndürmek kolay değil.

Gerçekten arkadaşlarımız büyük bir özveri ile çalışıyor.

Biraz önce kum ocağı atölyemizde kaza meydana geldi, bir kardeşimiz canımız vefat etti.

Ne yazık ki zor bir gece geçiriyoruz. Allah’tan yangın can kaybına yol açmadı, herhangi bir kaza ve sıkıntıya yol açmadan yangını söndüreceğiz” dedi.

Başkan Görgel, yangın söndürme çalışmalarına itfaiye daire başkanlığının ekiplerinin yanı sıra orman bölge ve emniyet teşkilatının da destek verdiğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem başlatıldıÖnceki Haber

Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği...

Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurdu, ona metreler kala tır devrildiSonraki Haber

Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurd...

Yorum Yazın

Resmi İlanlar

tümü
Gıda Ürünleri Satın Alınacaktır

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar