16 Haziran, 2024, Pazar
DOLAR32.7878
EURO35.1602
ALTIN2457.9
Yusuf Cinkara Otomotiv

GKV Özel Ortaokulu 60. Yıl mezunlarını uğurladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GKV Özel Ortaokulu 60. Yıl mezunlarını uğurladı
Abone ol
Gkv özel Ortaokulu 60. Yıl Mezunlarını Uğurladı

2023-2024 eğitim öğretim yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu’ndan mezun olacak öğrenciler için düzenlenen kep töreninde duygusal anlar yaşandı.

Törene katılan GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy mezun öğrencileri kutlayarak başarılar diledi. Ersoy’un öğrencilere, velilere ve öğretmenlere yönelik okunan mesajı ayakta alkışlandı.

Kuruluşunun 60.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan GKV Özel Okulları bünyesinde faaliyet gösteren çeşitli kademedeki eğitim kurumlarından bu yıl mezun olacak öğrenciler için kep törenleri düzenlemeye devam ederken anaokulu, ilkokul ve ardından bu kez de ortaokul öğrencileri için unutulmaz bir kep töreni düzenledi. GKV eğitim kampüsü bahçesinde düzenlenen törene GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu üyeleri Aysel Tokatlı, Osman Kıratlı, Dilek Gökçek, İrfan Erboğa ve Esra İbanoğlu, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, okul idarecileri öğretmenler, veliler ve davetliler katıldı.

Heyecan ve hüzün bir arada yaşandı

2023-2024 eğitim öğretim yılında mezun olacak GKV Özel Ortaokulu öğrencileri için düzenlenen diploma töreni öğrencilerin ve GKV Özel Ortaokulu’nun çeşitli kademelerinde görev alan öğretmen ve idarecilerin sahneye alınmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam edildi.

Nüket Ersoy’dan anlamlı mesaj

2023-2024 eğitim öğretim yılında GKV Özel Ortaokulundan mezun olan öğrencilere yönelik bir mesaj gönderen GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’un mesajı okundu. Mesajda Ersoy, “Sevgili Gaziantep Kolej Vakfı Ailesi; Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının kuruluşunun 60. yılına girmenin heyecan ve onurunu birlikte yaşamaktayız. Gaziantep Kolej Vakfı 60 yıllık köklü geçmişiyle gelecek nesilleri yetiştirmenin, geleceğe yön vermenin sorumluluğunu tarihi boyunca ilklere imza atarak sürdürmüştür ve sürdürmeye devam edecektir. Kamu yararına çalışan, Kar amacı gütmeden, eğitimden artırdığını yine eğitime katarak büyüyen kurumumuz; öğrencilerine değer ve sorumluluk veren anlayışıyla, fark oluşturma isteği ve köklerinden aldığı güçle eğitimin, çağdaşlığın öncüsü olmuştur. 1963 yılından bu yana ülkemizin ihtiyaç duyduğu, Atatürk ilke ve prensiplerine bağlı, çağdaş, demokratik ve laik cumhuriyet değerlerine içten bağlı, iyi eğitilmiş ve nitelikli insan gücü yetiştirme hedefini gerçekleştirmek için yoğun çaba göstermiştir. Bugün 12 bin m2 alanda tam donanımlı modern eğitim kampüsüne sahiptir. Vizyoner eğitim kadrosu, yönetici ve çalışanlarıyla ulusal düzeyde tanınan bir eğitim kurumu haline gelen okullarımız IB PYP Anaokulu, IB PYP İlkokul, IB MYP Ortaokul, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Uluslararası Bakalorya Diploma Programı (IB DP) uygulayan Cemil Alevli Koleji ile 60. Yılını kutlamanın haklı gururunu yaşamaktadır. Binlerce mezun veren ve ülkemize sayısız değerli ve başarılı genç yetiştiren okullarımız sürekli gelişime açık yönetim anlayışı ve uygulamalarıyla çağdaş Türkiye’nin yükselen değeri olmaya devam edecektir. 60 yılda okullarımızdan binlerce çağdaş ve aydın genç mezun ederek kentimizde eğitime yön veren ve model alınan lider bir okul haline gelmek için çok yoğun çaba sarf ettik, büyük mücadeleler verdik. Ayırım yapmadık, taraf tutmadık, bilimin rehberliğinden sapmadık. Hep kendimizle yarışarak daha iyiye ulaşmanın arayışı içinde olduk. Davamıza gönül veren yöneticiler, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve Gaziantep Kolej Vakfı dostlarıyla el ele vererek başarmanın mutluluğunu yaşadık. Bunlar bizim değişmez değerlerimizdir. Gaziantep Kolej Vakfı ruhunu özümsemiş büyük bir aile olmanın ve kentimizin en saygın sivil toplum örgütleri arasında ilk sıralarda bulunmanın avantajını en iyi şekilde değerlendirerek hepimizin ortak eseri olan bu yüce kurumun nice atmış yıllara ulaşması en büyük arzumuzdur. Emeği geçen, bizimle yol arkadaşlığı yapan, Gaziantep Kolej Vakfı’nın daha iyiye gitmesi için çaba gösteren herkese sonsuz teşekkür ederim. Daha çağdaş, daha aydınlık, daha mutlu bir Türkiye için yılmadan, yorulmadan” dedi.

Güldemet mezunlara seslendi

Düzenlenen törende mezun olan öğrencilere seslenen okul müdürü Seçil Güldemet yaptığı konuşmada, “Ne mutlu sizlere ki, 60 yıllık köklü bir geçmişi ve güçlü akademik kadrosu ile ülkemizin en saygın okullarından birisi olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulumuzdan mezun olarak eğitim hayatınızın önemli bir basamağını başarıyla tamamlamış bulunuyorsunuz. GKV ailesi olarak sizleri, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, evrensel değerleri önemseyen, araştırıp sorgulayan ve çözüm odaklı düşünen bireyler olarak Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerine ve Türkiye’nin Pestijli Okullarına uğurluyor olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sizler, başarının temsilcisi, güçlü bir Cumhuriyet toplumu olma inancımızın kanıtı, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz. Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için onun mirasına ve devrimlerine sahip çıkmalı, çağdaş bir Türkiye’nin teminatı olmalısınız. Çağdaş Eğitim standartlarının, iyi eğitim görmüş bireylerin ve bilginin giderek daha büyük bir güç haline geldiği günümüzde, ufkunuzu açarak okumaya devam ediniz. Eğitim hayatınız boyunca GKV’den aldığınız sağlam temeller üzerine inşa edilmiş bilgi ve donanımlar; sizlere yol gösterecek, yürüdüğünüz yolu aydınlatacak ve kendine güvenen bireyler olarak daha sağlam adımlar atmanıza yardımcı olacaktır. Gaziantep Kolej Vakfı ailesinin bireyleri olarak aldığınız eğitimle, ülkemizin ve geleceğimizin meşalesi olacaksınız. Kendinize inanın, gelecekten korkmayın; başarıya giden yolda karşınıza zorluklar çıkabilir, bu zorluk ve engellerle mücadele etme gücünü hiç kaybetmeyin. Aldığınız eğitim, irade ve azim size bu zorluklarla mücadele ederken ışık tutacaktır” diye konuştu.

Başarı ödüllendirildi, kepler heyecanla atıldı, hüzün ve sevinç yaşandı

GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel 2023-2024 eğitim öğretim yılında görev yapan öğretmen ve idareciler adına sembolik olarak okul müdürü ve idarecilerine günün anısına birer çiçek takdim etti. Bayrak flama devir teslim töreninin ardından 2023-2024 eğitim öğretim yılında katıldığı başarı izleme sınav ortalamalarına göre birinci olan Yağmur Yenice öğrenciler adına bir konuşma yaparak yaş kütüğüne ismini çaktı. 2023-2024 eğitim öğretim yılında çeşitli alanlarda il, bölge ve ülke genelinde başarı elde eden öğrencilerin de ödüllendirildiği tören öğrenci korosunun seslendirdiği bir birinden güzel parçalarla devam etti. 2023-2024 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafından sembolik diplomaları verilirken gecenin finalinde öğrenciler keplerini fırlatarak mezun olmanın gururunu arkadaşları, aileleri, öğretmen ve idarecileriyle paylaştı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuşadasında kumar operasyonuÖnceki Haber

Kuşadasında kumar operasyonu

GES projesini yerinde inceleyen Başkan Arslan; “Söz verdik yapıyoruz”Sonraki Haber

GES projesini yerinde inceleyen Başkan A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar