160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Geleceğin Türkiyesi için ter döktüler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geleceğin Türkiyesi için ter döktüler
Abone ol
Geleceğin Türkiye’si Için Ter Döktüler

Türkiye’nin bilim ve teknoloji hamlesi için hayata geçirdiği ‘DENEYAP Atölyeleri’ uygulama sınavına giren 518 öğrenci kendilerine verilen malzemelerle kendi araçlarını yaptılar.

Geleceğin Türkiyesi’nin inşasında önemli rol oynayacak DENEYAP Atölyeleri ve bu atölyelerde eğitim alacak öğrenciler Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde ter döktüler. Şahinbey Belediyesi ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) iş birliğiyle başlatılan DENEYAP Teknoloji Atölyeleri uygulama sınavı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Şahinbey Belediyesi DENEYAP atölyelerinde eğitim görmek isteyen öğrenciler, ilk aşama olarak; e-sınava ikinci aşama olarak ise online sınava girdi. Sınava katılan öğrenciler arasında başarılı olan 518 öğrenci üçüncü etap olarak; Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Uygulama Sınavı’na katıldı. 81 il ve 118 merkezde gerçekleştirilen sınavda başarılı olan öğrenciler, 3 yıl süresince Bilim Şahinbey DENEYAP Teknoloji Atölyelerinin tüm eğitimlerinden ücretsiz olarak yararlanacak.

Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrenciler için belediyenin tüm imkânlarının seferber edildiğini belirterek, “Öğrencilerimiz; bizim geleceğimiz, ülkemizin aydınlık yarınlarıdır. Şahinbey Belediyesi olarak öğrencilerimizin gelişimi için her türlü desteği veriyoruz. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezimizde; Bilim Şahinbey, DENEYAP atölyelerimiz, Konservatuarımız ve Tiyatro okulumuz var. Bunların hepsi öğrencilerimiz için. Sınava giren öğrencilerimizi gayretlerinden dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ordu’da Eski eşini keser sapıyla vurarak öldüren şahıs hakim karşısına çıktıÖnceki Haber

Ordu’da Eski eşini keser sapıyla vurarak...

Nem oranı sıcaklığın üç katına yaklaştı, sahiller hafta içinde de doldu taştıSonraki Haber

Nem oranı sıcaklığın üç katına yaklaştı,...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar