160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Diyarbakırda 5 günde 237 bin kişi kitap fuarını ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırda 5 günde 237 bin kişi kitap fuarını ziyaret etti
Abone ol
Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası (dtso) Ev Sahipliğinde Düzenlenen Diyarbakır Kitap Fuarı’nı 5 Günde 237 Bin 768 Kişi Ziyaret Etti.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ev sahipliğinde düzenlenen Diyarbakır Kitap Fuarı’nı 5 günde 237 bin 768 kişi ziyaret etti.

Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Diyarbakır Kitap Fuarı, 16 Aralık’ta kapılarını ziyaretçilere açmıştı. En son 2019 yılında düzenlenen Kitap Fuarı’nı 175 bin 714 kişi ziyaret etmişti. Bu yıl düzenlenen ve 24 Aralık’a kadar devam edecek olan Kitap Fuarı’nı ilk 5 günde toplam 237 bin 768 kitapsever ziyaret etti.

Fuarın açılışının yapıldığı günden itibaren yoğun bir ilgi gören fuara, 120 yayınevi ve 350 yazar katılım sağladı. Yazarların yaptığı söyleşi, panel ve imza günü etkinliğine kitapseverler yoğun ilgi gösterdi. Fuarı; Mardin, Batman, Şanlıurfa gibi çevre illerdeki kitapseverler ve okul ile devlet okullarındaki öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte ziyaret ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ulada öğretmenler bisiklet şehrinde bir araya geldiÖnceki Haber

Ulada öğretmenler bisiklet şehrinde bir...

Yenihayat: Üretkenliğimiz arttırmak istedikSonraki Haber

Yenihayat: Üretkenliğimiz arttırmak iste...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar