160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Depremzede çocuklar Afyonkarahisarda mutluluk kervanına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremzede çocuklar Afyonkarahisarda mutluluk kervanına katıldı
Abone ol
AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MİRAÇ SÜNNETCİ AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİNİN “MUTLULUK KERVANI” PROJESİ KAPSAMINDA DEPREMZEDE ÇOCUKLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, ’Mutluluk Kervanı’ projesi kapsamında kentte öğrenci yurtlarına yerleştirilen depremzede çocukların aileleri ile bir araya geldi.


Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Mutluluk Kervanı” Projesi kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu Tınaztepe öğrenci yurduna yerleştirilen depremzede vatandaşların anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki çocuklara yönelik bir haftalık program hazırlandı. Pprogramda kent merkezinde bulunan gönüllü öğretmenler görev aldı. Milli Eğitim müdürü Sünnetci’de çocuklarla kucaklaşarak oyunlar oynadı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydınlı kadınlardan depremzede çocuklara sıcak dokunuş Önceki Haber

Aydınlı kadınlardan depremzede çocuklara...

Türk ve yabancı uzmanlar Hatay’da yıkık ve hasarlı binaları inceledi Sonraki Haber

Türk ve yabancı uzmanlar Hatay’da yıkık...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar