160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya’ya Gitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya’ya Gitti
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-İspanya 8. Hükümetler Arası Zirvesi'ne katılmak üzere İspanya'nın başkenti Madrid'e uçtu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-İspanya 8. Hükümetler Arası Zirvesi'ne katılmak üzere İspanya'nın başkenti Madrid'e uçtu.

Erdoğan, Madrid'deki temaslarının ardından 14 Haziran'da İtalya'da gerçekleştirilecek G7 liderler zirvesine katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'ndan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Ankara Valisi Vasip Şahin uğurladı.

Erdoğan'a, eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TBMM Başkanvekili Celal Adan, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir eşlik etti.

Erdoğan'ın yurt dışında bulunduğu süre zarfında, Cumhurbaşkanlığı görevini vekaleten yürütecek isim belli oldu.

Resmi Gazete'de yayımlanan tezkereye göre, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Anayasa'nın 106'ncı maddesi uyarınca Erdoğan'ın dönüşüne kadar Cumhurbaşkanlığına vekalet edecek.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aliağa Petkimsporda iki ayrılık gerçekleşti Önceki Haber

Aliağa Petkimsporda iki ayrılık gerçekle...

OSKEM, 22 plajda 100 personel ile hizmet verecek Sonraki Haber

OSKEM, 22 plajda 100 personel ile hizmet...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar