160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

CHP’li Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı Ziyaret Etti
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve partinin Gölge Kabinesi'nde İçişleri Bakanlığından Sorumlu olan Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve partinin Gölge Kabinesi'nde İçişleri Bakanlığından Sorumlu olan Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti.

Saat 12.00’de başlayan görüşme yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Görüşmenin ardından Murat Bakan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve ziyarete dair açıklamalarda bulundu.

Murat Bakan, görüşmenin içeriğine dair detay vermenin doğru olmayacağını belirterek, "Sayın Bakanı ziyaret ettik, Sayın Bakan Ali Yerlikaya’yı.

Çok sıcak, çok samimi, çok verimli bir görüşme oldu. Birlikte bir basın açıklaması planlanmadığı için bizim bir basın açıklaması yapmamız doğru değil.

Ama bizim görüşeceğimiz konuları az çok zaten kamuoyu daha önceden biliyor.

Çeşitli televizyon programlarında söylemiştik. O minvalde genel bir görüşme yaptık. Her konudaki düşüncelerimizi, çözüm önerilerimizi dile getirdik, bu kadarını paylaşabilirim.

Sayın Bakan’a da samimi karşılaması ve gerçekten verimli görüşme için teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Murat Bakan, ayrıca Ali Yerlikaya ile yeni bir dönemin başladığını vurgulayarak şunları söyledi: “İktidarla muhalefetin kesiştiği noktalar nedir? Ülkenin sorunlarıdır.

Yani o ülkenin sorunlarında herkes kendi siyasi düşüncesine göre kendince en doğrusunu yapmaya çalışıyor.

Biz de Cumhuriyet Halk Partisi olarak kendi düşüncemize göre en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz.

Ülkenin menfaatleri noktasında kesiştiğimiz, birlikte çözebileceğimiz sorunları çözebiliyor olmamız lazım.

Dolayısıyla bu görüşmeler, istişareler bunun için önemli.

Bu bizim muhalefet yapmamızı engeller mi? Engellemez. Biz çözüm üretemediğimiz noktalarda muhalefet yapmaya devam ederiz ama belki birçok konuda sadece konuşarak, görüşerek, karşılıklı birbirimizi dinleyerek çözmemiz mümkün.

Dolayısıyla bu görüşmeler bunun için önemli. Biz bu ülkenin yararına faydasına elimizden ne gelirse bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da Murat Bakan ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, “Sayın Murat Bakan’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2 katlı ev yanarak küle döndüÖnceki Haber

2 katlı ev yanarak küle döndü

Babalar ve çocukları basketbol maçında karşı karşıya geldiSonraki Haber

Babalar ve çocukları basketbol maçında k...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar