160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

BOYMEK faaliyete başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BOYMEK faaliyete başladı
Abone ol
BOYABAT BELEDİYESİ TARAFINDAN VATANDAŞLARIN YETENEKLERİNİ GELİŞTİRMEK, MESLEKİ VE SANATSAL BİLGİLERİNİ GELİŞTİRMEK VE İSTİHDAM SAĞLANMASI AMACIYLA BOYABAT BELEDİYESİ MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI (BOYMEK) EĞİTİME BAŞLADI

Boyabat Belediyesi tarafından vatandaşların yeteneklerini geliştirmek, mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek ve istihdam sağlanması amacıyla Boyabat Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (BOYMEK) eğitime başladı.


Sinop’un Boyabat ilçesi Kasaplar Çarşısında açılan BOYMEK, Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle, ‘Avrupa Birliği Hibe Programları ve Proje Döngüsü Yönetimi’ eğitimleriyle ilk projesine başladı. 16 Haziran Perşembe günü sona erecek olan eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verilecek.


Potansiyelini keşfetmek, hayallerini gerçekleştirmek isteyen herkesi BOYMEK’e davet eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “BOYMEK Kasaplar Çarşısı’ndaki merkezinde derslerine başladı. Eğitim, kültür ve sanat düzeyi yüksek, üreten ve kazanan bir toplum için sanat ve meslek eğitimlerini çok önemsiyoruz. Bunun için de tüm gücümüzle hemşerilerimizin yanında olmaya hayallerini desteklemeye devam etmek istiyoruz. Ben bu bağlamda BOYMEK’in çok başarılı olacağına inanıyorum. Boyabat’ımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Varakanın sürdürülebilir büyümesi devam ediyor Önceki Haber

Varakanın sürdürülebilir büyümesi devam...

Bahçelievlerde düğünde ortalık karıştı Sonraki Haber

Bahçelievlerde düğünde ortalık karıştı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar