160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Belediyelerde çalışan işçilerin yemek ücretleri günlük net 55 TL oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediyelerde çalışan işçilerin yemek ücretleri günlük net 55 TL oldu
Abone ol
HAK-İŞ KONFEDERASYONU KAYSERİ İL BAŞKANI VE HİZMET-İŞ SENDİKASI KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI SERHAT ÇELİK, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ÇALIŞANLARI ENFLASYONA EZDİRMEME POLİTİKASINA DAİR YAPTIĞI AÇIKLAMALARLA İLGİLİ ‘BELEDİYE, BELEDİYE İŞTİRAKLERİ VE MAHALLİ İDARELERDE ÇALIŞAN ÜYELERİNİN YEMEK PARALARININ GÜNLÜK NET 55 TL'YE ÇIKARILMASI’ KONUSUNDA BİR AÇIKLAMA YAPTI.

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışanları enflasyona ezdirmeme politikasına dair yaptığı açıklamalarla ilgili ‘Belediye, belediye iştirakleri ve mahalli idarelerde çalışan üyelerinin yemek paralarının günlük net 55 TL’ye çıkarılması’ konusunda bir açıklama yaptı.


Başkan Çelik açıklamasında; “5 Ekim 2022 tarihinde Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin tarafından yemek ücretlerinin 55 TL ye yükseltilmesiyle ilgili Kamu çerçeve sözleşmesine ek bir protokol imza altına alınmıştı. HAK İŞ Konfederasyonu ve Hizmet İş Sendikası Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın; belediyeler ve şirketlerinde yemek paralarının günlük net 55 TL’ye çıkarılması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile görüşmeleri ve gayretleri neticesinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Belediyeler, belediye kuruluşları ve mahalli idarelerde çalışan işçilerin yemek paralarının günlük net 55 TL’ye çıkarılması için bir genelge yayınlanmıştır” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Savran mahalle ziyaretlerindeÖnceki Haber

Başkan Savran mahalle ziyaretlerinde

Okul pansiyonları tek tek denetleniyorSonraki Haber

Okul pansiyonları tek tek denetleniyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar