160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Akçakocada balık tezgahları renklendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akçakocada balık tezgahları renklendi
Abone ol
DÜZCE’NİN AKÇAKOCA İLÇESİNDE AV YASAĞININ BİTMESİ İLE TEZGAHLAR ÇEŞİT ÇEŞİT BALIKLA DOLDU. BALIKÇILAR İSE HAVA ŞARTLARINDAN VE MALİYETLERİN ARTMASINDAN DERTLİ.

DÜZCE (İHA) – Düzce’nin Akçakoca ilçesinde av yasağının bitmesiyle tezgahlar çeşit çeşit balıkla doldu.


Karadeniz’de son günlerde palamut bolluğu yaşanıyor. Son günlerde denize açılan tekneler palamudun yanı sıra, ağlara takılan bol miktarda hamsi, istavrit ve mezgitle de limana dönüyor. Ancak hava şartları sebebiyle balıkçıların avcılık faaliyetlerini düzenli olarak sürdürememesi zaman zaman fiyatlarda artışa sebep oluyor.


Tezgahında çeşit çeşit balık türlerini satışa sunan balıkçı Tuncay Gür, "Havanın rüzgarlı olması ve maliyetlerin yüksek olması sebebiyle balık fiyatları artıyor. Şu anda tezgahımızda palamudun büyüğü 70 lira, iri hamsi kilosu 75 liraya, istavrit 70 lira, mezgit 60 liraya, orta boy palamut tanesi 40 liradan, orta boyun biraz daha küçüğü ise 35 liradan satılıyor. Palamut sezonundan sonra hamsi de daha da bollaşır. Havanın düzelmesiyle fiyatlar yeniden düşmeye başlar" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocasinan Belediyesi, ilçenin geleceğine yatırım yapıyorÖnceki Haber

Kocasinan Belediyesi, ilçenin geleceğine...

Malatyada feci kaza: 6 ölüSonraki Haber

Malatyada feci kaza: 6 ölü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar