160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ağrı Valisinin eşi Neslihan Gül Koç, kadın futbolcularla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağrı Valisinin eşi Neslihan Gül Koç, kadın futbolcularla buluştu
Abone ol
Ağrı Valisi Mustafa Koç'un Eşi Neslihan Gül Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Ligi'nde Lider Olan Ağrı Aile Ve Sosyal Politikalar Gençlik Ve Spor Kulübü Kız Futbol Takımı Oyuncularıyla Bir Araya Geldi.

Ağrı Valisi Mustafa Koç’un eşi Neslihan Gül Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Ligi’nde lider olan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kız Futbol Takımı oyuncularıyla bir araya geldi.

Ağrı Valisi Mustafa Koç’un desteklediği kadın futbol takımı, üst üste kazandığı maçlarla ligde zirveye oturdu. Vali Koç’un eşi Neslihan Gül Koç da, takımın başarısını kutlamak için oyuncularla İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi. Neslihan Gül Koç, futbolculara moral vererek, kız futbolunun gelişmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti. Koç, "Sizler, Ağrı’nın gururu oldunuz. Üst üste kazandığınız maçlarla liderliği kimseye bırakmadınız. Bu başarıyı sezon sonuna kadar sürdürmenizi ve şampiyon olmanızı diliyorum. Sizlere güveniyoruz." dedi.

Kız futbolcular da, Vali Koç’un eşine teşekkür ederek, şampiyonluk hedeflerine ulaşmak için çalışacaklarını belirtti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vanda obezite ile mücadele standı kurulduÖnceki Haber

Vanda obezite ile mücadele standı kuruld...

Eda Erdemin heykeli, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde açılacakSonraki Haber

Eda Erdemin heykeli, 8 Mart Dünya Kadınl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar