26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5445
EURO34.9532
ALTIN2456.6

Başkan Zekiye Yılmazer, Aday Olmayacağını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Zekiye Yılmazer, Aday Olmayacağını Açıkladı
Abone ol
Ak Parti Osmaniye İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zekiye Yılmazer, önümüzdeki genel kurulda aday olmayacağını bildirdi.
Ak Parti Osmaniye İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zekiye Yılmazer, önümüzdeki genel kurulda aday olmayacağını bildirdi.

Zekiye Yılmazer, partisinin il binasında kadın kolları ile birlikte yaptığı basın toplantısında, “Bilindiği üzere AK Parti kurulduğu günden buyana, partimin emrinde Kadın Kolları bünyesinde, en alt kademeden başlayıp; Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2 dönem İl Başkan Yardımcılığı ve 2009 yılından bugüne kadar da Kadın Kolları İl Başkanlığı görevini yürüttüm.

Partimiz kurulduğundan bu yana bütün seçimlerde aktif görev yapmış bir kardeşiniz olarak, partimizin girdiği bütün seçimlerde Osmaniye ve ilçelerinde arkadaşlarımla birlikte tüm ilimizi ev ev gezerek partimizin propagandasını yaptık. Bunun karşılığı olarak da aziz hemşerilerimizin partimize desteklerini sağladık. Görev yaptığım süre içerisinde başta Referandum ve 2011 Genel Seçimleri olmak üzere iki ayrı seçimde ilimizde güzel sonuçlar aldık. Bir yerel seçimde de arkadaşlarımla birlikte Osmaniye’mizi hane hane dolaşıp, partimizin en yüksek oyu alması için mücadele ettik. Bu seçimler esnasında yeri geldi taşlandık, zaman zaman darp edildik, ama bu davaya olan inancımızdan dolayı hiçbir engel ben ve arkadaşlarımı yıldırmadı” dedi.

Görev yaptığı süre içerisinde sadece parti çalışması değil, çok sayıda üye kaydı yapma başarısı da gösterdiklerini ifade eden Yılmazer, şunları söyledi: “Başkanlık yaptığım süre içerisinde Osmaniye merkezde partimize 11640, il genelinde de 21500 bayan üye kaydı yaptık. Partimizin verdiği her görevi arkadaşlarımla birlikte eksiksiz yerine getirmenin vermiş olduğu gururu yaşamaktayım. İl Başkanlığı yaptığım süre içerisinde bana yardımcı olan değerli yol arkadaşlarıma, hasseten ve önemle çok teşekkür ederim.”

7 Şubat’ta yapılacak İl Kadın Kolları Genel Kurulu’na da değinen Zekiye Yılmazer, “Yapılacak olan seçimde; Partimin ve davamın selameti, yeni seçilen il teşkilatının önünü açmak adına ve bu davaya hizmet etmek isteyen partili bayan kardeşlerimizin görev alabilmeleri için önümüzdeki bu kongrede aday olmayacağımı da sizlerin aracılığı ile kamuoyuna saygıyla duyurmak istiyorum." dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar