160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Polis ekipleri muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Polis ekipleri muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinledi
Abone ol
Eskişehir'de Bilgilendirme çalışmaları Gerçekleştirilen Polis Ekipleri, Muhtarlardan Ve Vatandaşlardan Dinlediği Sorunları Ilgili şube Müdürlüklerine Iletmek üzere Kayıt Altına Aldı.

Eskişehir’de bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirilen polis ekipleri, muhtarlardan ve vatandaşlardan dinlediği sorunları ilgili şube müdürlüklerine iletmek üzere kayıt altına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekiplerince polis-halk ilişkilerini geliştirmek ve suç oluşmadan önce Önleyici Polislik çerçevesinde bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Tepebaşı Kaymakamlığı’nın düzenlemiş olduğu Tepebaşı İlçesi Huzur Toplantısı’na polis ekiplerince katılım sağlanarak yürütülen çalışmalara ilişkin kısa bir sunum yapıldı. Ardından polis ekipleri muhtarlar ve vatandaşlar tarafından kendilerine iletilen sorun ve sıkıntıları cevaplandırdı. Ayrıca toplantıda diğer polis şubelerini de ilgilendiren konuların kayıt altına alınarak ilgili şube müdürlüklerine gerekli bilgilendirmelerin yapılacağı belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ordunun ilçelerinin çehresi değişiyor Önceki Haber

Ordunun ilçelerinin çehresi değişiyor

Başkan Öztürk, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi Sonraki Haber

Başkan Öztürk, mahalle muhtarlarıyla ist...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar