27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Evlilik teklifi nasıl olmalı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Evlilik teklifi nasıl olmalı
Abone ol
Bu sorunun cevabı herkese göre değişse de birçok insanı mutlu edebilecek önerileri sizin için hazırladık.

Bu sorunun cevabı herkese göre değişse de birçok insanı mutlu edebilecek önerileri sizin için hazırladık.

Evlilik kararı belki de hayatımızda aldığımız en önemli kararlardan birisi. Hayatımızda köklü bir değişiklik. Bu kararı almak için gerçekten doğru kişiyi bulmak çoğu zaman bir şans. İşte o kişiyi bulduğunuz anda yeni bir hayatın başlangıcını oluşturan ilk aşama Evlilik teklifi.

Burada en önemli karar vermeniz gereken şey bu teklifi başbaşa mı, yoksa sevdiklerinizle birlikte mi yapacaksınız?

Bazı insanlar en mutlu oldukları anda sevdikleri hep yanında olsun ister. Siz de sevdikleriniz en özel anlarınızda mutluluğunuza şahit olsun istiyorsanız güzel bir organizasyon düşünebilirsiniz.

1- Kız arkadaşınızın doğum gününde ona çifte sürpriz hazırlayıp bir anda yüzüğü çıkardığınızdaki şaşkınlığını hayal edin. Bu sizin için özel olan herhangi bir gün olabilir.

2- Eğer yaz aylarında iseniz son zamanlarda çok popüler olan sahilde yapılan organizasyonları da düşünebilirsiniz. Fotoğraflarınızdan oluşan bir çerçeve. Balonlar, ışıklar, çiçeklerle birlikte hazırladığınız bir ortamda yapacağınız evlilik teklifine hangi kız hayır diyebilir ki? Eğer biraz daha gösteriş katmak istiyorsanız havai fişekler tam size göre.

3- Bir seyahat başlangıcında uçakta yapılacak bir anons tüm tatil programınızı değiştirebilir. Havayolu şirketinin de yardımıyla kız arkadaşınız herkes gibi sadece uçağa binecek ancak kalkıştan önce her zaman yapılan anonslardan farklı bir anons duyacak. Sizin evlenme teklifinizi...

4- Sadece sevgilinizin olduğu güzel bir akşam yemeği. Güzel bir restoranda rezervasyon yaptırabilir, masayı özel olarak süsletebilirsiniz. Ama yüzüğü şampanya bardağına koyma klişesinden kaçınmanızı öneririz. Yüzüğü, sevgilinizin yutmasını istemeyiz.

5- Daha samimi bir ortamda olsun istiyorsanız hiçbir yere ihtiyacınız yok. Evinizde güzel bir akşam yemeği hazırlayın. Biraz mumlardan faydalanın. Evin ambiyansı inanın çok değişecek. Kız arkadaşınızın en sevdiği çiçeklerden oluşan bir çiçek sepeti hazırlayın. Bunların taze çiçek olmasına özen gösterin. Masanızı süsleyin. Güzel bir müzik açın. İşte harika, romantik bir akşam sizi bekliyor.

6- Sınırları zorlamayı sevenlerdenseniz kendi hikayenizi bir tiyatro oyununa dönüştürün. Bir tiyatro salonu ve oyuncularıyla anlaşın. Kız arkadaşınız onu sadece bir oyuna götürdüğünüzü düşünecek. Hikaye tanıdık gelmeye başladığı zaman cebinizden çıkaracağınız yüzükle inanın şok olacak. Biraz bütçeli ve uğraş gerektiriyor olsa da asla unutamayacağı bir teklif olacak.

Genellikle yazıda kız arkadaşınız diye bahsettik ama tabii ki erkek arkadaşına evlenme teklif etmek isteyen tüm kadınları da destekliyoruz :)

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar