26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4456
EURO34.7929
ALTIN2442.4

Ankara Kız Yurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankara Kız Yurdu
Abone ol
Ankara kız yurdu olarak Ankara’da güvenli ve ulaşımı kolay bir lokasyonda öğrencilerin eğitim hayatlarını konforlu bir şekilde geçirmesi sağlanmaktadır.

Ankara kız yurdu olarak Ankara’da güvenli ve ulaşımı kolay bir lokasyonda öğrencilerin eğitim hayatlarını konforlu bir şekilde geçirmesi sağlanmaktadır.

Eğitim süreçleri boyunca, yurt ortamında, sağlıkla beslenme, hijyen ve güvenlik uygulamalarıyla öğrencilerin bütün ihtiyaçlarına yönelik uygulamalar yapılmakta, memnun olunmayan noktalarda değişiklikler düzenlenerek huzurlu bir yurt ortamı oluşturulmaktadır.

Eylül Kız Yurdu Hijyen Kuralları Yeni dönemde yurt içerisinde sağlıklı bir ortamın oluşturulması için her gün temizlik personelleriyle birlikte odalar temizlenmekte aynı zamanda öğrencilerin kullandıkları alanlar da anti dezenfektanlarla hijyenik bir alana dönüştürülmektedir.

Ev konforunda, bütün ihtiyaçlarının karşılanacağı şekilde sağlıklı ve hijyen kurallarına uygun yemeklerin hazırlanması, açık büfe kahvaltı imkanları aynı zamanda kafeterya özellikleriyle hem sosyalleşmelerine hem de ihtiyaçlarını karşılamalarına imkan verilmektedir.

Bunlarla birlikte her odada büyük ekran LCD televizyon, 24 saat oda servisi ile birlikte sinema sistemlerine de yer verilerek, yurt ortamında arkadaşlarıyla güzel zaman geçirmek isteyen öğrencelere özel Ankara Kız Yurdu konforuyla yeni uygulamalar da sisteme dahil edilmektedir.

Eylül Kız Yurdu Çalışma Alanları Öğrencilerin eğitim hayatları boyunca sosyalleşme ve eğlenme ihtiyaçlarına karşılık olan uygulamalarla birlikte, korunaklı ve yalıtımlı çalışma alanları oluşturulmuş, rahat ve sessiz bir ortamda çalışmalarına imkan verilmiştir.

Aynı zamanda Ankara kız yurdu, öğrencilerin beklentilerine yönelik yeni uygulamalarla da öğrencilere yönelik çalışmalar da yerine getirilmektedir.

Açık büfe kahvaltı, akşam yemeği ve profesyonel mutfak hizmetleriyle birlikte taze malzemelere yer verilmekte, öğrencilerin çalışma alanları kadar yemek ihtiyaçlarına dönükte kaliteli bir hizmet anlayışı benimsenmektedir.

Yemek ve kafeterya hizmetleri, çalışma salonları ve öğrencilere özel oda servisi seçenekleriyle birlikte, sınırsız internet, sinema sistemleri ve kafeterya özelliklerine de yer verilmiştir.

Eylül Kız Öğrenci Yurdu Fiyatları Ankara’da öğrencilerin eğitimlerine devam ederken, hem otel konforunda, hem de güvenli bir alanda ikamet etmeleri sağlanmakta aynı zamanda uygun fiyatlarla ve ekonomik seçeneklerle birlikte geniş odaları sizlere sunulmaktadır.

Yurt lokasyonu Ankara’da yer alan üniversitelere yakın ve kolay ulaşım imkanlarına göre seçilmiş, öğrencilerin güvenli bir adreste eğitim hayatlarını tamamlamaları amaçlanmıştır.

Üniversitelerde yakınlık imkanlarından faydalanmak için lütfen ziyaret ediniz http://eylulkizogrenciresidence.com/tr/!!465/blog-ankara-universitesi-fen-ve-muhendislik-fakultesine-en-yakin-kiz-yurdu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar