30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4711
EURO34.8301
ALTIN2431.1

Zihinsel engellilere ücretsiz epilasyon desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zihinsel engellilere ücretsiz epilasyon desteği
Abone ol
Osmaniye'de faaliyet gösteren Paris Lazer Epilasyon Merkezi ile Osmaniye Zihinsel Engellilere Destek Derneği (OZSED), zihinsel engelli bireylere ücretsiz epilasyon yapılması konusunda anlaşma sağladı.
Osmaniye'de faaliyet gösteren Paris Lazer Epilasyon Merkezi ile Osmaniye Zihinsel Engellilere Destek Derneği (OZSED), zihinsel engelli bireylere ücretsiz epilasyon yapılması konusunda  anlaşma sağladı.

Epilasyon merkezi yetkilisi Ayşe Kıbrıs Balta, engelli bireylerin beden temizliğine katkı sunabilmek amacıyla Osmaniye Zihinsel Engellilere Destek Derneği ile bir protokol imzalayarak, zihinsel engelli bireylere sahip ailelerin en büyük sorunlarından biri olan vücut temizliğinde istenmeyen tüylerden sorunsuz bir şekilde kurtulmalarını sağlamak için sosyal sorumluluk çerçevesinde destek verme amacında olduğunu belirtti. 

Balta, "Özellikle ergenlik çağına gelen zihinsel engelli çocukların ailelerinin vücut temizliğinde ne denli sıkıntı yaşadıklarını yakınlarımdan biliyorum. Sosyal sorumluluk çerçevesinde buna bir çözüm üretmek ve katlı sunmak amacıyla Osmaniye’de faaliyet gösteren Osmaniye Zihinsel engellilere Destek Derneği ile bir araya gelerek katkı sunmak istediğimizi belirttik. Dernek yetkilileri de doktorlarla görüşüp, merkezimizi inceledikten sonra protokolü imzaladıktan sonra zihinsel engelli kardeşlerimize ücretsiz destek vermeye başladık.  Böylesi bir projede yer aldığımız için ekip olarak çok mutluyuz." dedi.

OZSED Başkanı Zahide Aktürk ise epilasyon merkezinin verdiği desteğe teşekkür ederek, "Derneğimize, zihinsel engelli bireye sahip ailelerden gelen temel sorunlardan biri de ergenlik çağına gelen kız ve erkek zihinsel engelli çocukların istenmeyen tüylerden arındırılmasında yaşadıkları sorunlardı. 

Sağlıklı insanlar için sorun dahi teşkil etmeyen bu husus ailelerin en büyük sıkıntılarından biriydi.  Konunun çözümü ile ilgili yaptığımız araştırma da  Sağlık Bakanlığı belgesine sahip ve sağlık kurallarına uygun olduğunu belirlediğimiz Paris Lazer Epilasyon Merkezi ile görüştük. Firma yetkilisi Ayşe Hanım ise bu hizmeti ücretsiz sunabileceklerini belirtince mutluluğumuz daha da arttı.

Epilasyon hizmetinden faydalanmak isteyen derneğimiz üyesi aileler bizlere başvuruda bulunarak Paris Lazer Epilasyon Merkezi’nden ücretsiz gerekli desteği alabilecekler." şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar