26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4456
EURO34.7929
ALTIN2442.4

Yüz Gençleştirme Yönteminin Etkisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüz Gençleştirme Yönteminin Etkisi
Abone ol
Yüz gençleştirme işlemi estetik uygulamalar içerisinde en çok talep edilen işlemlerden bir tanesidir.

Yüz gençleştirme işlemi estetik uygulamalar içerisinde en çok talep edilen işlemlerden bir tanesidir. Özellikle 40’lı yaşlardan itibaren hem kadın hem erkekler tarafından oldukça talep edilen işlemler arasında yer almaktadır.

Fakat yüz gençleştirme operasyonu deyince ilk akla gelen yöntem olan yüz germe ameliyatı tamamen estetik ameliyattır.

Ameliyat olmadan yüz gençleştirme estetiği işlemi Dr. Ufuk Alatekin önderliğinde üst segment cihazlar kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Kliniğimizde son teknolojiye uyumlu cihazlar kullanılmaktadır.

Ameliyatsız olarak yapılan işlemler ile birlikte cildiniz çok daha genç görünerek yapılan işlem beklentinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Ameliyatsız Yüz Gençleştirme

Yüz gençleştirme işleminde ameliyatsız bir yöntem olan dermapen kliniğimizde uygulanmaktadır. Cildin en üst tabakası korunur ve cilt tamamen yenilenir. Cildin parlaklaştırılması ve yenilenmesi amaçlanır.

Cildin korunmasında mikro iğneleme yöntemi kullanılır.  Dermapen uygulaması ile cilt altı yenilenerek taze ve parlak bir cilt görünümü sağlanır.

Dermapen sayesinde vücuttaki doğal yenileme sistemi tekrar devreye alınmış olur. Bunun için de mikro iğne yöntemi uygulanır. Hem kadın hem erkekler için rahatlıkla ve kolaylıkla uygulanabilir. Son derece acısız ve ağrısız bir işlemdir.

Ameliyatsız yüz gençleştirme yöntemi olan dermapen ile cilt lekeleri, sivilce görünümü, yaşlanma başlangıcı ile yüzde oluşan çizgileri azaltarak cildi sıkılaştırır.

Dermapen yöntemi cilt üzerindeki yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırırken suçiçeği, akne ve çatlak izlerini de yok eder.

Cilt üzerinde hiçbir şekilde soyma işlemi ya da tahriş oluşmaz. Tamamen işlem öncesi ve sonrası arasındaki farkı son derece rahat görebilirsiniz.

Ameliyatsız Yüz Gençleştirme Nasıl Yapılır?

Uygulamaya başlamadan önce cilt tamamen temizlenir ve makyaj ya da herhangi bir üründen arındırılarak dezenfekte edilir.

İşlem yapılacak bölge üzerine saf hyaluronik asit, mezoterapi solüsyonları uygulandıktan sonra işlem yapılacak kanallar açılarak mikro titreşimli iğneler uygulanır.

İğneler cilde dik olarak girip çıkar. Bu işlem sonucunda ciltteki iyileşme mekanizmaları uyarılır. İşlem Dr. Ufuk Alatekin önderliğinde kısa bir süre içerisinde rahatlıkla tamamlanmaktadır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar