160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yıllar sonra tamamen görmeye başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıllar sonra tamamen görmeye başladı
Abone ol
PAÜ HASTANESİ GÖZ HASTALIKLARI BÖLÜMÜNE BAŞVURAN HASTA BAŞARILI BİR AMELİYATLA GÖZ SAĞLIĞINA KAVUŞARAK YÜZDE YÜZ GÖRMEYE BAŞLADI.

PAÜ Hastanesi Göz Hastalıkları bölümüne başvuran hasta, başarılı bir ameliyatla göz sağlığına kavuşarak yüzde 100 görmeye başladı.



PAÜ Göz Hastalıkları polikliniğinde yapılan muayeneler sonucunda, Alaeddin Uçar’ın yıllar önce ameliyat olduğu sağ gözünde göz içi lens olmadığı, iris kısımda hasar bulunduğu ve görme seviyesinin ışığı algılama düzeyinde olduğu görüldü. PAÜ Hastanesi Göz Hastalıkları AD. Öğretim Üyesi Profesör Dr. Ebru Nevin Çetin, baş asistanlardan Dr. Tunahan Akyol ve Dr. Hasan Samed Akkaya’dan oluşan ekip tarafından hastaya göz içi mercek takılması (skleral fiksasyon ile iol implantasyonu+iridoplasti) cerrahisi uygulandı. Hastanın 3. ay kontrollerinde düzeltilmiş refraksiyon değerleri ile görme düzeyinin yüzde 100 seviyesine çıktığı görüldü. Sonuçtan çok memnun olan hastaya sol gözüne de yine aynı ekip tarafından başarılı bir şekilde katarakt cerrahisi yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Turgutlu Belediyesporda yeni Başkan Fırat Honaz oldu Önceki Haber

Turgutlu Belediyesporda yeni Başkan Fıra...

Müstakil evin bahçesinde kenevir ele geçirildi Sonraki Haber

Müstakil evin bahçesinde kenevir ele geç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar