27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Yenilikçi Tasarımları, Uzun Ömürlü Kullanımlarıyla Coolermed Medikal Soğutma Cihazları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yenilikçi Tasarımları, Uzun Ömürlü Kullanımlarıyla Coolermed Medikal Soğutma Cihazları
Abone ol
Coolermed, medikal sektöründe soğutma çözümleri üreten bir markadır.

Coolermed, medikal sektöründe soğutma çözümleri üreten bir markadır. Kan ve aşı saklama dolapları, liyofilizatörler, ultra derin dondurucular, soğutucu kombinler ve tıbbi atık dolapları gibi ürün çeşitliliğiyle hizmet veren Coolermed, 40 yıllık bir tecrübeye sahiptir. Köklü geçmişinin yanı sıra Coolermed, yenilikçi çözümleriyle Ar-Ge tesislerine yatırım yapmaya devam etmektedir.

Ar-Ge çalışmalarıyla sağlık sektöründe özel çözümler üretmeyi hedefleyen Coolermed, alternatif soğutma çözümleriyle sektörün taleplerini karşılıyor. Üstelik Coolermed tarafından sunulan medikal soğutma cihazları, dayanıklı yapılarıyla da dikkat çekiyor. Uzun ömürlü olacak şekilde dizayn edilen soğutma cihazları, sağlık sektörünün zorlayıcı şartlarına karşı yüksek düzeyde dayanıklılığa sahiptir.

Yüksek Standartta ve Güvenilir Aşı ve Kan Saklama Dolapları

Yüksek standartta ve güvenilir aşı ve kan saklama dolapları ile Coolermed, sağlık sektöründe etkili muhafaza olanağı vadediyor. Coolermed kan dolapları, arzu edilen sıcaklık değerinde kanların sistematik olarak muhafaza edilmesini sağlıyor. Farklı hacimlere sahip olan kan saklama dolaplar; 225, 352, 600 ve 685 litrelik alternatiflerle sunuluyor.

https://coolermed.com/tr/ aşı dolapları da farklı ihtiyaçları karşılayabilmek adına farklı hacimlerde geliştirilmiştir. 145 litreden 286 litreye kadar altı farklı hacim seçeneği sunan Coolermed’in aşı saklama dolapları ürün grubu içerisinde mini dolaplar da yer alıyor. 71 litre kapasitedeki mini aşı saklama dolabı, daha küçük alanlarda efektif bir kullanım olanağı vadediyor.

Özel Teknolojik Donanımlarıyla Liyofilizatörler

Özellikle ilaç ve biyoteknoloji sektöründe yaygın olarak kullanılan liyofilizatör cihazları, sağlık sektörünün en temel talebini karşılayan cihazlardandır. Dondurarak kurutma sağlayan liyofilizatörler, medikal sektör içerisinde yer alan birçok kritik ürün ve malzemenin sağlıklı bir şekilde muhafaza ederek korunmasında kullanılan araçlardır.

Coolermed liyofilizatör cihazlarıyla, yüksek kalitede kurutma sağlamak mümkün. Farklı hacimlerde üretilen liyofilizatörler, farklı ortamlar için özel çözümler sunmaktadır. Sağlık sektörünün hemen her alanında kullanımına uygun olan Coolermed liyofilizatör cihazları, 16/20 kg, 4/5 kg, 8/10 kg ve 280 litre hacimlerine sahiptir. Sağlık sektöründe farklı talepleri karşılamak amacıyla yapısal olarak daha küçük ya da büyük liyofilizatör cihazların tercih edilmesi olanaklıdır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaldirik toplamaya giden şahıs derede ölü bulunduÖnceki Haber

Kaldirik toplamaya giden şahıs derede öl...

Her Ortamda Şıklığın Nadide Parçaları: Fresh Scarfs Abiye ŞallarSonraki Haber

Her Ortamda Şıklığın Nadide Parçaları: F...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar