160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yavru tilkinin yardımına ekipler koştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yavru tilkinin yardımına ekipler koştu
Abone ol
DÜZCE’DE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞLAR SONRASI MEYDANA GELEN SELDE MAHSUR KALAN TİLKİ YAVRUSUNU AFAD VE UMKE EKİPLERİ KURTARDI

Düzce’de etkili olan sağanak yağışlar sonrası meydana gelen selde mahsur kalan tilki yavrusunu AFAD ve UMKE ekipleri kurtardı.


Düzce’de geçtiğimiz hafta etkili olan ve sellere neden olan sağanak yağışın ardından ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede, göle dönen bölgede botla çalışma yapan AFAD ekipleri, ormanlık alanda yavru tilki olduğunu fark etti. Ağacın gövdesine tutunarak sel sularından kurtulmayı başaran tilki yavrusunu bota alan ekipler, güvenli bölgeye çıkararak, kenarda bekleyen UMKE ekibine teslim etti. UMKE ekibi de sulardan ıslanan ve üşüyen yavru tilkiyi kurutarak, Yaban Hayatı Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karakalpakistanda istikrar kararıÖnceki Haber

Karakalpakistanda istikrar kararı

Srebrenitsa soykırımı şehitleri Keçiörende anıldıSonraki Haber

Srebrenitsa soykırımı şehitleri Keçiören...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar