26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4771
EURO34.7556
ALTIN2439.5

Wuu Trade, Alım-Satım Oyun Projesi İçin Yatırımcılarını Arıyor.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Wuu Trade, Alım-Satım Oyun Projesi İçin Yatırımcılarını Arıyor.
Abone ol
Wuu Trade, Alım-Satım Oyun Projesi İçin Yatırımcılarını Arıyor.

Wuu Trade, Alım-Satım Oyun Projesi İçin Yatırımcılarını Arıyor.

Wuu Trade mobil oyun sektöründe fark yaratmayı hedefliyor

 

Wuu Trade, oyuncuların yeni gözdesi olmakla beraber, yatırımcılarını aramaya devam ediyor. Şirketin kurucusu Mithat Tuncer Tuncel ve eşi Selin Tuncel tarafından yönetilen Wuu Trade, alım satım simülasyonu oyunu olarak çıkış yapacak. Kullanıcılar, oyunda sahip oldukları chip bakiyeleri ile oyun içinde simülasyon üzerinden alım satım yapabiliyor ve en yüksek kazanca ulaşan oyuncu oyunu kazanıyor.

Wuu Trade projesi ayrıca yatırımcıların dikkatini çekmeye başladı. Şirket mobil oyun sektöründe fark yaratacağına inanıyor ve bu alanda büyük bir potansiyel gözlemliyor. Wuu Trade’nin benzersiz oyun mekaniği, oyuncuların alım satım işlemlerini gerçek hayatta olduğu gibi gerçekleştirmelerine olanak tanıyarak oyunculara gerçek bir alım-satım deneyimi sunuyor.

Wuu Trade'in hedefi daha da büyüyerek dünya genelinde popüler marka haline gelmesi olacak. Şirket, yatırımcıların desteğiyle bu hedeflere ulaşmayı hedefleyerek mobil oyun sektöründe lider bir konuma gelmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye merkezli olan Wuu Trade, yakında başlayacak olan oyununa ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Şirketin pazarlama direktörü, en kısa sürede yurtdışına açılacakları belirtti. Yaptıkları araştırmalar sonucu, Türkiye ile benzer ilgiyi görebilecek olan Endonezya, Malezya, Filipinler, Vietnam, Hindistan, Çin ve Singapur gibi Uzak Doğu ülkelerinin, şirketin ilk pazarı olacağı ifade edildi. Daha sonra ABD ve Avrupa'ya geçecekleri kaydedilen Wuu Trade, kendi bünyelerinde çalıştıracakları sosyal medya uzmanları ve fenomenleriyle oyunun adını daha fazla duyurmak adına, kampanyalar yürüteceklerini belirtti.

 

Şirketin ilerleyen geliştirme güncellemeleri hakkında Şirket CEO’su Mithat Tuncer Tuncel tarafından bilgi paylaşıldı. Eğer hukuki bir sorun yaşanmazsa, oyun mağazasından alınan tüm chiplerin bir Wuu Coin karşılığı olacağı belirtildi. Bu özelliğin bütünleştirilmesi halinde, oynanılan süreye bağlı olarak ücretsiz NFT kripto hediyeleri yapılacağı açıklandı. Wuu Trade'in kripto tarafının birçok yatırımcının ilgisini çekeceği ifade edilirken, şirketin ön satışlarının büyük bir gelir getireceği de ayrıca belirtildi. Tüm ortakların hisseleri oranında bir de Wuu Coin'leri olacağı ve Wuu Coin değer kazandığında kendilerine ait coinlerin de aynı oranda değer kazanacağı da aktarıldı.

Wuu Trade'in kurucularından biri olan ve aynı zamanda şirketin yatırım ilişkileri müdürü olarak görev yapan isimlerden biri olan Selin Tuncel’in, projenin albenisi sayesinde Wuu Coin'e yatırım yapmanın önemli bir kazanç getirebileceğine dair inancını paylaştığı da ifade edildi.

Wuu Trade'in hizmetlerinin ilerleyen dönemlerde nasıl şekilleneceği ve söz konusu özelliklerin nasıl hayata geçirileceği merakla bekleniyor.

 

 


  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gözaltına alınan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Malatyaya getirildiÖnceki Haber

Gözaltına alınan Prof. Dr. Övgün Ahmet E...

Gazipaşada misafir edilen depremzede öğrenci sayısı 484e yükseldiSonraki Haber

Gazipaşada misafir edilen depremzede öğr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar