160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Van Cumhuriyet Başsavcılığından eğitime bilgisayar desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Van Cumhuriyet Başsavcılığından eğitime bilgisayar desteği
Abone ol
VAN CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜNCE ATIL HALDE OLAN BİLGİSAYARLAR TAMİR EDİLEREK ‘EĞİTİME KATKI’ PROJESİ ÇERÇEVESİNDE BİR OKULA BAĞIŞLANDI.

Van Cumhuriyet Başsavcılığı Bilgi İşlem Müdürlüğünce atıl halde olan bilgisayarlar tamir edilerek ‘Eğitime Katkı’ projesi çerçevesinde bir okula bağışlandı.


Ulusal Yargı Projesi (UYAP) bünyesinde kullanılmak üzere Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Müdürlüğünce Van Adliyesine gönderilen, ancak kurumca kullanılmayan masaüstü bilgisayar ve yan donanımların bakım ve onarımları Van Adliyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından yapılarak aktif hale getirildi. Sistem ve donanımsal olarak UYAP sistemine yetersiz kalan bu bilgisayarların eğitim için yeterli olduğu değerlendirilerek, ihtiyaç dâhilinde Gevaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçildi. Van Cumhuriyet Başsavcılığı Bilgi İşlem Müdürlüğü personelleri tarafından 3 adet masaüstü bilgisayar ilçedeki Yahya Kemal Beyatlı İlkokuluna bağışlanarak kurulumu yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Kurum: “Dünya su kriziyle, gıda kriziyle karşı karşıya kalacak”Önceki Haber

Bakan Kurum: “Dünya su kriziyle, gıda kr...

Motosikletin park halindeki minibüse çarpma anı kameradaSonraki Haber

Motosikletin park halindeki minibüse çar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar