30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4523
EURO34.7906
ALTIN2426.4

Vali Yılmaz'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Yılmaz Mesajında, Hepimiz; “İlk okumayı öğrendiğimizdeki heyecanımızı, okul bahçesinde düştüğümüzde ilk yaramızı saranı, başarılı ve disiplinli olmamız için verilen ödevleri, okuma fişlerini bitirince yakamıza takılan beyaz kurdeleyi”silinmez anılar haline getiren değerli öğretmenlerimizi minnetle hatırlıyoruz. Çünkü Öğretmen: geçmişin öğreticisi,geleceğin kurucusudur.

Her insanın yaşamında önemli izler bırakan, her çocuğun kendi idealleri doğrultusunda, geleceğini şekillendirmesinde rehberlik eden öğretmenlerimizin, severek ve fedakârlık göstererek sürdürdükleri bu kıymetli mesleğin önemi kıyaslanmayacak kadar büyüktür.

Eğitim sisteminin temel taşını oluşturan öğretmenlik; emek, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, dünyanın her yerinde en itibarlı ve onurlu mesleklerin başında yer almaktadır.

Mustafa Kemal Atatürk: “Öğretmenler! Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.” sözü ile ülkenin geleceğini gençlere emanet ederken, anahtarını da öğretmenlere vermiştir.

Öğretmenlerimiz, geleceği devralacak çocuklarımızı: milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, bilim ve aklın yol göstericiliğinden ayrılmayan, insana saygılı, sorunlara çözüm üretebilen ve araştıran bireyler olarak yetiştirerek, bu doğrultuda geleceğe hazırlayan kutsal bir görevin mensuplarıdır.

En büyük zenginliğimiz ve geleceğimiz olan çocuklarımızı her türlü bilgi, donanım ve beceriyle zenginleştirerek, çalışkan ve üretken nesiller olarak yetiştirme hedefimizin en önemli dayanağı olan öğretmenlerimizin " 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bu duygularla kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve vefat eden öğretmenlerimizi rahmetle yâd ediyor, bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar