160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tavşanlıda yağan yağmurla birlikte şemsiye satışları da arttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tavşanlıda yağan yağmurla birlikte şemsiye satışları da arttı
Abone ol
ŞEMSİYE SATICISI

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yaklaşık 10 gündür yağan yağmur aralıklar ile devam ederken, yağmurun yağması şemsiyecilerin işine yaradı.


İlçede yağmurun etkili olması nedeniyle şemsiye satışlarında patlama yaşanırken şemsiyeler 20 ile 50 TL arasında değişen fiyatlar ile satılıyor. Dışarıda hazırlıksız çıkan vatandaşlar, ıslanmamak için şemsiyelere rağbet gösteriyor. Şemsiye satışının yoğun olarak gerçekleştiği yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar genellikle ucuz şemsiyelere rağbet gösteriyor.


Cumhuriyet meydanında şemsiye satıcısı Taner Gök, "Allah’ın rahmeti her yerde olduğu gibi yağışlarda da bereketini gösteriyor. Yağmurun yağması çiftçileri ve bizleri memnun etti. Şu anda yağmurdan dolayı şemsiye satışları iyi durumda." dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir orman yangınlarına karşı uyarıyorÖnceki Haber

Büyükşehir orman yangınlarına karşı uyar...

Altınovada Yaz Spor Akademisi başlıyorSonraki Haber

Altınovada Yaz Spor Akademisi başlıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar