160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tavşanlı Hande Gül Anaokulundan kampanya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tavşanlı Hande Gül Anaokulundan kampanya
Abone ol
TAVŞANLI İLÇESİNDE HANDE GÜL ANAOKULU İLE DEPREM BÖLGESİNE EL ELE

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası yardımlar devam ediyor.


Tavşanlı Hande Gül ile "El Ele yardım" kampanyası dahilinde deprem bölgesine toplanan pastel boya, kuru boya, sulu boya,A4 kağıdı vb. kırtasiye ürünleri ihtiyaç sahiplerine gönderildi. Hande Gül Anaokulu müdürü Nimet Uzan, " ülkemizde yaşanan bu felaketin yaralarını el ele saracağız. Yollar uzak olabilir ama gönüllerimiz her daim çocuklarımızla. Maddi ve manevi olarak her zaman çocuklarımızın yanındayız. Hande Gül Anaokulu olarak başlattığımız kampanyada Tavşanlı halkımızın duyarlılığını bir kez daha görmüş olduk " dedi.


Ayrıca bu kampanyanın devam ettiğini belirten Okul Müdürü Uzan, her ay ihtiyaç olan malzemelerin belirlenip ihtiyaç sahiplerine gönderileceğinin altını çizdi. Bu anlamda bizi yalnız bırakmayan Tavşanlı halkına ve değerli velilere teşekkürlerini sundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Togay Cömert: Binalara 'fore kazık' ve ‘perde beton' zorunluluğu getirilmeli’’Önceki Haber

Togay Cömert: Binalara 'fore kazık' ve ‘...

Başkan Büyükkılıç: “Kadın annedir, kadın eştir, kadın şefkattir, kadın güçtür”Sonraki Haber

Başkan Büyükkılıç: “Kadın annedir, kadın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar