04 Mayıs, 2024, Cumartesi
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Tarım Müdürü İlmeç “Kiraz üreticisinin yanındayız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım Müdürü İlmeç “Kiraz üreticisinin yanındayız”
Abone ol
Tarım İl Müdürü İlmeç, Bahçe ilçesi Yukarıkardere Köyü’nde kiraz yetiştiriciliği yapan Teyfik Altun’u ziyaret ederek sohbet etti.

 

Tarım Müdürü İlmeç “Kiraz üreticisinin yanındayız”

Osmaniye Tarım İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç kiraz üreticisinin yanında olduklarını kaydetti. İl Müdürü İlmeç, Bahçe ilçesi Yukarıkardere Köyü’nde kiraz yetiştiriciliği yapan Teyfik Altun’u ziyaret ederek sohbet etti.

Ziyaret sırasında İl Müdürü Mustafa İlmeç, Teyfik Altun ve İlçe Müdürü Ahmet Refik Müftüoğlu ile fikir alışverişinde bulundu ve kiraz yetiştiriciliği hakkında ayrıntılı bilgiler edindi.

Bahçe İlçesi'nin iklim ve toprak yapısıyla kiraz bakımı için uygun bir bölge olduğunu belirten İlmeç, aynı zamanda, bölgede yetiştirilen kirazların kalitesi ve lezzeti konusunda da çok iyi olduğunu aktardı

Kiraz üretiminin önemini vurgulayan İlmeç,  

“Çiftçilere teknik destek sağlama ve modern tarım uygulamalarının yaygınlaştırılması  gerekiyor. Ayrıca, pazarlama ve ihracatta da çiftçilerimiz katma değer üretme konusunda önemli bir yerde. Sürekli üretimde bulunan çiftçilerin üretkenliklerini artırmak ve çiftçilerin gelirlerini artırmak için bir çok destek ve projeyle çiftçinin yanındayız” ifadelerini kullandı. .

Kiraz üreticisi Teyfik Altun, bir yandan kiraz mevsimiyle ilgili tecrübelerini aktarırken, diğer yandan da üretim miktarı ve fiyat hakkındaki bilgiler verdi.

Ziyaret Sonunda İl Müdürü Mustafa İlmeç, Teyfik Altun'a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve Bahçe İlçesi'nin kiraz yetiştiriciliğinin üretim alanın daha da arttırılması için çaba harcayacaklarını belirtti. İlmeç bakanlık olarak çiftçilerin daha iyi üretim yapmalarının sağlanması konusunda üreticilerin her zaman yanında olduklarını dile getirdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalya merkezli 10 ilde 2 milyon TLlik sanal arkadaşlık sitesi operasyonuÖnceki Haber

Antalya merkezli 10 ilde 2 milyon TLlik...

Mavi bayraklı Kızkalesi, bayram tatilinde misafirlerini ağırlamaya hazırSonraki Haber

Mavi bayraklı Kızkalesi, bayram tatilind...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar