04 Mayıs, 2024, Cumartesi
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

"Süper Vali"nin Oğlu Belediye Başkan Adayı Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Süper Vali"nin Oğlu Belediye Başkan Adayı Oldu
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için 8'i il, 47'si ilçe 55 başkan adayını daha açıkladı. Bu isimler arasında Türkiye'nin "Süper Vali" olarak tanıdığı Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, MHP Tokat Belediye Başkan Adayı olarak yer aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için 8'i il, 47'si ilçe 55 başkan adayını daha açıkladı.

Bu isimler arasında Türkiye'nin "Süper Vali" olarak tanıdığı Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, MHP Tokat Belediye Başkan Adayı olarak yer aldı.

Yazıcıoğlu'nun adaylığı, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut'un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyuruldu.

Bulut, paylaşımında, "Tokat'ımızın unutulmaz valisi merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, MHP Genel Başkanımız tarafından kabul edilerek Tokat Belediye Başkan Adaylığı için başvurusunu tamamlamıştır" ifadelerini kullandı.

1982 doğumlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini babasının görev yaptığı şehirlerde tamamladı.

Üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde tamamlayan Yazıcıoğlu, yüksek lisans eğitimine Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde devam ediyor.

2006 yılında iş hayatına atılan Yazıcıoğlu, inşaat ve hizmet sektörlerinde kamu kurumları ve Tokat başta olmak üzere birçok belediyeye yönelik başarılı projelere imza attı.

Recep Yazıcıoğlu Düşünce, Girişim ve Dayanışma Derneği'nin başkanlığını yapan Yazıcıoğlu, Mesleki Eğitim Derneği'ni kurup, hizmet sektörünün yeterlilik kazanması ve standartlarının oluşmasında katkı sağladı.

Trabzonspor Basketbol Kulübü Basın Sözcülüğü görevini de yürüten Yazıcıoğlu, futbol, yamaç paraşütü ve su kayağı gibi spor dallarıyla da yakından ilgileniyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehirden Meyve ağaçları budama kursuÖnceki Haber

Büyükşehirden Meyve ağaçları budama kurs...

Nevşehir Devlet Hastanesi bir yılda 1 milyon 800 bin hastaya hizmet verdiSonraki Haber

Nevşehir Devlet Hastanesi bir yılda 1 mi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar