160x600
08 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sultanbeylide 2 katlı evin çatısı alevlere teslim oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sultanbeylide 2 katlı evin çatısı alevlere teslim oldu
Abone ol
İTFAİYE EKİPLERİ

Sultanbeyli’de iki katlı bir evin çatısında elektrik kontağından yangın çıktı. Çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürülürken alevlere teslim olan çatı, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.


Yangın, saat 18.30 sıralarında Sultanbeyli Necip Fazıl Mahallesi Sayar Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 2 katlı bir evin çatısında elektrik kontağından dolayı yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına hızla müdahale ederek kısa sürede söndürdü.  Yangın fark ederek evde bulunan vatandaşların hızla dışarı çıkmasıyla herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, 2 katlı evin çatısında büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Yangın nedeniyle mahalleli korku dolu anlar yaşadı.



“İçerde yaşlı bir teyze vardı onu indirdik“


Vatandaşlardan Eşref Bilek, “Evdeydik, çatıdan dumanların yükseldiğini gördük. İçerde yaşlı bir teyze vardı, onu indirdik. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü” dedi. Öte yandan, alevlere teslim olan çatı vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aliağaspor FK deplasmandan galibiyetle döndüÖnceki Haber

Aliağaspor FK deplasmandan galibiyetle d...

Karadenizde muhteşem gün batımı: Kartpostallık görüntüler ortaya çıktıSonraki Haber

Karadenizde muhteşem gün batımı: Kartpos...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar