20 Mayıs, 2024, Pazartesi
DOLAR32.2019
EURO35.0017
ALTIN2513.4

SOCAR Energy Schoolda ikinci dönem başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SOCAR Energy Schoolda ikinci dönem başlıyor
Abone ol
Socar Türkiye’nin Sabancı üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (edu) Iş Birliği Ile Hayata Geçirdiği Socar Energy School Sertifika Programının Ikincisi Başlıyor. Enerji Alanında Uzmanlaşmak Isteyen Katılımcıların Başvurabileceği Programın Başvuruları 21 Ekim’de Sona Erecek.

SOCAR Türkiye’nin Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) iş birliği ile hayata geçirdiği SOCAR Energy School sertifika programının ikincisi başlıyor. Enerji alanında uzmanlaşmak isteyen katılımcıların başvurabileceği programın başvuruları 21 Ekim’de sona erecek.

Türkiye’nin önde gelen entegre endüstriyel holdinglerinden SOCAR Türkiye’nin, Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) iş birliğiyle ilkini 2022 yılında düzenlediği SOCAR Energy School sertifika programının ikincisi başlıyor. Sertifika programı, küresel ve bölgesel enerji konularını irdelerken, Hazar Havzası ile Türkiye ve Azerbaycan’ın enerji politikalarını derinlemesine inceleyip, bu konularda uzmanlaşmak isteyen kamu ve özel sektör yöneticilerini, akademisyenleri, uluslararası düzeyde politika yapıcıları ve enerji uzmanlarını bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Yapılan açıklamaya göre, bu yıl da ücretsiz olarak sunulacak sertifika programına 60 katılımcı kabul edilecek. Kayıt için 21 Ekim Cumartesi gününe kadar socarenergyschool.com/en ve socarenergyschool.com adreslerinden başvuru yapılabilecek.

Öğrenci kabulünün ardından eğitimler 25 Kasım’da başlayacak ve 27 Ocak 2024 tarihinde bitecek. Enerji alanında dünyaca ünlü uzmanların, ulusal ve uluslararası üniversitelerden öğretim üyelerinin vereceği eğitimler ağırlıklı olarak çevrimiçi platformda yürütülecek. Açılış ve kapanış dersleri, planlanan saha gezisi ve sosyal programlar, şirketin Aliağa’daki üretim tesislerinde ve İstanbul ofisinde yüz yüze gerçekleştirilecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozüyükte Boztramla ulaşımda engel yokÖnceki Haber

Bozüyükte Boztramla ulaşımda engel yok

Sarıcakayada çilekler, topraksız tarım ve su kültürü tekniği ile yetişecekSonraki Haber

Sarıcakayada çilekler, topraksız tarım v...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar