160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sivasta 13 üniversite görücüye çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivasta 13 üniversite görücüye çıktı
Abone ol
SİVAS’TA ANADOLU ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ÜNİVERSİTE TANITIM VE TERCİH FUARI TERCİH DÖNEMİNDE Kİ ÖĞRENCİLERE ÜNİVERSİTELERİ DAHA YAKINDAN TANITMAYA DEVAM EDİYOR

Sivas’ta Anadolu Üniversiteler Birliği tarafından gerçekleştirilen Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarları çerçevesinde 13 üniversite bugün Sivas’ta öğrenci adayları ile buluştu.


Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’un dönem başkanlığı yaptığı Anadolu Üniversiteler Birliği Tercih Fuarı, Sivas Atatürk ve Kongre Müzesi Bahçesinde kuruldu. Rektör Kul, üniversite tercihi yapacak öğrencilerin üniversiteleri daha yakından tanıyabilmeleri hem de doğru tercih yapabilmelerine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Kul, kurulan fuarı gezerek yetkililerden bilgi aldı. Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarlarını; Tokat, Amasya, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Kayseri ve Malatya şehirlerinde düzenleyecek.



Gençlerin kariyerleri bu stantlarda şekillenecek



Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, yaptığı açıklamada, "Anadolu Üniversiteler birliğinin gerçekleştirmiş olduğu Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı gençlere geleceklerini planlamaları açısından yol gösterici olmaktadır. Aynı zamanda bunlardan öte üniversitelerin birlikte iş yapma kabiliyetini geliştirmek, birbirlerini tanıma fırsatını ortaya çıkarmakta. Böylelikle 13 üniversitemiz birbiriyle kaynaşarak daha güzel işler yapmak için bir sinerji oluşturan bir ortam gerçekleşmekte. Dün Erzincan’da bu sinerji gözlemlendi ve bugün Sivas’ta devam ediyor. 13 üniversite şuanda bir etkinlik gerçekleştiriyor. Bu sayede de bu üniversitemiz gençlerimize kariyerlerini planlama konusunda yardımcı olmak için birlikte çalışmış oluyorlar. Hem de birliğin vermiş olduğu sinerjiyle güzel bir etkinlik gerçekleştirilmiş olmakta. Hem Ülkemize, Sivas’ımıza ve üniversitelerimize bu tür çalışmaların fayda getireceğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziler 48 yıl sonra Kıbrısa gezi düzenleyen başkanı unutmadıÖnceki Haber

Gaziler 48 yıl sonra Kıbrısa gezi düzenl...

Mersinli şehit gözyaşlarıyla uğurlanıyorSonraki Haber

Mersinli şehit gözyaşlarıyla uğurlanıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar