160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sinopta toplantı, yürüyüş ve miting alanları belirlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sinopta toplantı, yürüyüş ve miting alanları belirlendi
Abone ol
SİNOP VALİLİĞİ TARAFINDAN İL MERKEZİNDE 2023 YILI İÇERİSİNDE DÜZENLENECEK OLAN TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ GÜZERGÂHLARI BELİRLENDİ (BERKAN ŞEN/SİNOP-İHA)

Sinop Valiliği tarafından il merkezinde 2023 yılı içerisinde düzenlenecek olan toplantı ve gösteri yürüyüş güzergâhları belirlendi. Büyük katılımlı seçim mitingleri, yenilenen Uğur Mumcu Meydanı’nda yapılacak.


Sinop Valiliği’nce 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’nun 6. maddesi gereğince toplantı ve gösteri yürüyüş güzergâhları için uygun alanlar belirlendi. Buna göre 2023 yılı içerisinde Sinop’ta düzenlenecek olan yürüyüşlerde toplanma yeri olarak Sinop Belediyesi Kamyon Garajı bölgesi, yürüyüş güzergahı olarak ise Belediye Kamyon Garajı’ndan hareket edilerek Hamsi Yolu, Kurtuluş Caddesi, İskele Caddesi, Bülent Ecevit Caddesi üzerinde bulunan Atatürk heykeli olduğu belirtildi. Toplantı miting alanı olarak Bülent Ecevit Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Heykeli önü veya Şehir Kulübü üstü olduğu bildirildi. Seçim döneminde siyasi partilerin düzenleyeceği büyük katılımlı seçim mitingleri ise Uğur Mumcu Meydanı’nda yapılacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Iğdırda gündüz vakti hırsızlık: Söktüğü camın çerçevesini kendi malı gibi götürdüÖnceki Haber

Iğdırda gündüz vakti hırsızlık: Söktüğü...

ATB Başkanı Çandır: Antalya ihracatı ilk kez 2 milyar doları aştıSonraki Haber

ATB Başkanı Çandır: Antalya ihracatı ilk...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar