160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sincan Belediyesinden 3 bin 676 öğrenciye eğitim yardımı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sincan Belediyesinden 3 bin 676 öğrenciye eğitim yardımı
Abone ol
SOSYAL DESTEK KARTI ARACILIĞIYLA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE VE EĞİTİM YARDIMINDA BULUNAN SİNCAN BELEDİYESİ, 3 BİN 676 ÖĞRENCİYE DESTEK SAĞLIYOR.

Sosyal destek kartı aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve eğitim yardımında bulunan Sincan Belediyesi, 3 bin 676 öğrenciye destek sağlıyor.


Yarım Elma Hayır Çarşısı ve sosyal destek kartı ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Sincan Belediyesi, çocukların eğitim masrafları için de destek olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi 1856 aileden 3 bin 676 öğrenciye sosyal destek kartı aracılığıyla kırtasiye yardımında bulunuyor.



Öğrencilerin yüzü güldü


Öğrenci sayısına bağlı olarak değişen oranlarda her bir haneye 350 ile 850 TL’ye kadar kırtasiye yardımı yapan Sincan Belediyesi, böylelikle ihtiyaç sahibi öğrenciler okul çantası ve eğitim gereksinimi olan defter, kalem, boya kalemleri ve çeşitli eğitim materyallerinin bulunduğu kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayacak. Yapılan yardımla öğrencilerin yüzü gülerken ailelerin de yükü hafiflemiş olacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kestane kalasından balık figürü çıktı Önceki Haber

Kestane kalasından balık figürü çıktı

Dağ keçileri mezarlığı mesken tuttu Sonraki Haber

Dağ keçileri mezarlığı mesken tuttu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar