160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Siirtte üniversite öğrencilerinden Gazzeye Bir Ses, Bir Nefes etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siirtte üniversite öğrencilerinden Gazzeye Bir Ses, Bir Nefes etkinliği
Abone ol
Siirt üniversitesi'nde öğrenci Toplulukları Ve Bazı Sivil Toplum Kuruluşları Israil'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarını Kınamak Ve Gazze’ye Destek Vermek Amacıyla "gazze’ye Bir Ses, Bir Nefes" Etkinliği Düzenlendi.

Siirt Üniversitesi’nde öğrenci toplulukları ve bazı sivil toplum kuruluşları, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınamak ve Gazze’ye destek vermek amacıyla "Gazze’ye Bir Ses, Bir Nefes" etkinliği düzenledi.

Etkinlik, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, üniversite üst yönetimi, akademik ve idari personel, çok sayıda öğrenci ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşti. Eğitim Fakültesi önünde düzenlenen etkinlikte ilk olarak Filistin’de hayatını kaybeden mazlumlar için dua edildi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu’nun konuşmasıyla başlayan etkinlikte Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak da bir konuşma yaptı. Rektör Şındak, Gazze’de yaşanan zulme değinerek, insanlığın vicdanını sarsan eylemlere dikkat çekti. ABD’deki üniversitelerde yapılan barışçıl Filistin’e destek eylemlerinin susturulmaya çalışılmasını kınadığını belirten Rektör Şındak, İsrail’in uyguladığı zulmün insanlık sınırlarını aşan bir boyutta olduğunu ve anne karnındaki cenini bile katleden bir soykırım gerçekleştiğini ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde güneş enerjisiyle çalışan minyatür araçlara yoğun ilgi Önceki Haber

İzmirde güneş enerjisiyle çalışan minyat...

Sağlıkta Yeni Dönem: Onaylı MHRS Uygulaması Başlıyor Sonraki Haber

Sağlıkta Yeni Dönem: Onaylı MHRS Uygulam...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar